Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, January 12, 2010

Sian dia...

Assalamualaikum..
Sy bersiaran dari rumah hari nie.. smlm & hari nie sy tak kerja, jaga Ishak demam-selsema-batuk, yg sy panggil penyakit 3 serangkai. Sian dia...
~ bukan 3 serangkai yg lg satu tuh...

Mmg cam nie lah sejak Idris sampai ke Ishak... kalau depa nie tak sihat, sy tak harap orang lain jaga atau hantar ke taska. Depa nie kalau demam, suka demam malam.. siang ok, tapi sy still ambil cuti esoknya sbb malam berjaga malam monitor demam depa, tambah-tambah plak tak cukup tido tue kan... kepala sy pon rasa weng semacam. So, rehat2 saja di rumah.. sama2 terbongkang qadha tido.

Memang cam nie lah kan... kalau anak2 sakit & macam tue lah juga perasaan mak kita dulu. Kalau sakit tue boleh di pindah2.. sure mak nie akan ambil alih. Itulah kasih sayang ibu pada anak...

~apa2 pertanyaan di email/sms/shoutbox.. mungkin lambat, sy akan online hanya bila Ishak tido shj... so yg mana baru nak mula berurusniaga di azimadiyshop, please refer link2 penting di sebelah kanan blog... baca FAQ, baca testimony semua details ada di sana.

~~ utk yg nak oder awning roll, kat supplier dah habis... jumaat nie baru ada balik.

0 comments: