Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, January 26, 2010

Abdullah Fahmi, Tyra Bank dan Korset..

Assalamualaikum..

Smlm bila sy bagi rating utk novel 'Jaja & Din'.. 5 star expeciallay din, jangan lah ada yg salah sangka kata azima nie 'sakan' jugak lagi, tak padan ngan tua ... tidak tidak tidak.....

Sebagai wanita yg berusia 33 tahun ~ 33 tahun tue ikut tahun, tp baru ajer masuk 32 tahun ~ ihikk nak jugak bg tau tue, ada aku kisah katanya!

again... sebagai wanita yg berusia 33 tahun, memegang title isteri & ibu kepada 2 org anak, ahkak tak der terpikir ke lain derrr. Melainkan suka kalau anak2 nanti bila dewasa kelak.. baik macam Burhanuddin tue.

Sy ikut cerita nie nie dah lama... dari enovel 'Jaja menantu che pa' sampailah dinovelkan. Rasa2 kualiti che din dlm realiti.. bolehlah ambil, Abdullah Fahmi



~mana lebih canggung.. punyai idola yg tahu menyanyi atau mengaji?

Ok, lupakan yg itu.. walaupun pandangannya mendamaikan sekali :p

~cepat2 kawen & kalau ada anak perempuan, ana hantar borang cari menantu kat kat anta, kita berbesan ya!

Ituhari, sy cuba menggayakan korset sy sy buat.. dan tiba2 terambil pic lah pulak kan.. sbb rasa risau sangat di hati nie..

... kalau setakat imagine akhak nie sebagai Tyra Bank memakai korset.. ahkak tak marah la sangat.... meahahhaaa



sebab.. 'kami' memang ada persamaan. Kulitnya yg tan & dia pon kekadang membuak jugak lemak itu. Dua perkara itu memanglah sama, cuma kekadang membuak tue kena diganda dua kan, membuak-buak utk ahkak.. kehkehkeh. Kalau Tyra Bank takpe, jangan sesekali berani imagine cam Rosnah Mat Aris, harus ada yg rumah kena bakar nanti.. huhuhuhu.



~ memang tak berkepala, sebab kepala ahkak dah letak di atas sana.. ngeee

Abis mana korsetnya? ahahahhaha korset yang nampak sejemput ajer, kan dah kata.. jangan diharapkan utk tgk pic korset nie apabila dipakaikan... memang tak indah permandangannya!

Sebenarnya baju nie ialah cth baju utk nota 14 : mini jubah.. itu ajer.

Dan iniilah WIP korset sy yg kedua... dan korset nie mempunyai kembar, hai kembar apalah tue yer?



0 comments: