Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, August 10, 2010

Pendek kata, baju hampa.. hampa belit lah kot mana pon... jangan tercerut leher dah :p

Assalamualaikum..

Ini lagi sambungan pic kain kembang payung utk kelas jahitan FOC tue..









Ada berbelas jugak yang join aktiviti nie.. tapi yang siap nie saja, hat lain.. WA, ke laut gamaknya :p

Dan sebelum nie sy ada tunjuk gambar baju tidur seksi utk aktiviti 2 kan?

Ini lagi tambahan variasi yang boleh digayakan utk baju tue... gilerr banyak cara nak pakai baju nie... buat baju, tetiba boleh jadi kain la pulak, macam2 boleh jadi!

Pendek kata, baju hampa.. hampa belit lah kot mana pon... jangan tercerut leher dah :p



2 comments:

Atie said...

akak, blog sewitforyourself tu memang dah tak leh masuk ek....smlm try bukak x leh...huhu

azima said...

che atie..
blog tue di invi kan dulu... dah tak ada update kat situ, dah habis kelas kan? ada aktiviti baru nanti baru bukak balik keh..