Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, August 25, 2011

LET GO ~ MESIN JAHIT TEPI INDUSTRI BRAND SINGER.

Assalamualaikum...

Beli Mac 2011, harga 2k++, currently mesin jahit tepi nie sy pasang tapak untuk jahit tepi kecik pasal dulu ingat nak buat bizz shawl... tapi tapak untuk jahit tepi biasa ada sy simpan.. ini membawa makna, sy bagi FOC lah tapak utk jahit tepi kecik tue.

Sy nak jual pasal sy mengagau macam mana nak guna.. sy lebih selesa dengan portable, secara jujurnya.. sy takut pada kelajuan :p

Lokasi klang.. sy jahit sekali dua jer sehingga sy tak sengaja tercabut dia punya benang, lepas tue nak pasang balik dah lupa. Ada kemik sikit bawah moto.. sila tgk pic.

Serius buyer only, call/sms 019- 323 6255 . Negotiable


Jika ingin bincang boleh ke : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150272851804527.331863.682694526&type=1



~ yang kanan jer... kiri tak jual


~ ada kemik sikit kat body motor...

5 comments:

Mila@Rimbun said...

masih ada waraanty ke? susah tak nak lekatkan benangnya kalau banding ngan portable eks?
tak pernah try mesin jahit tepi industri lg, so tak tau lah selaju mana ianya...

azima said...

che mila... sy beli dalam tahun nie, tak pasti tapi rasanya selalunya setahun.

pada sy agak complicated, sbb sy lebih prefer portable... sy pon jenis pelupa :p

Amirah Anharah said...

salam sis...ape setting no terbaik untuk mesin jait tepi singer tu ye? nak jahit tepi halus tudung..

Amirah Anharah said...

salam sis...ape setting no terbaik untuk mesin jait tepi singer tu ye? nak jahit tepi halus tudung..

Amirah Anharah said...

salam sis...ape setting no terbaik untuk mesin jait tepi singer tu ye? nak jahit tepi halus tudung..