Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Saturday, July 9, 2011

Musim demam kan sekarang?

Assalamualaikum..

Semalam, dalam pukul 11 cikgu Ishak call kata Ishak demam, panas sangat badan dia. Sy memang eriau kalau anak-anak demam panas nie.. suhu badan dia nak kena monitor. Dan tugas tue sy tak boleh serah pada sesiapa. Balik, ambil dia di sekolah & kebetulan Idris demam jugak selang 2 hari sebelumya.

Sepatutnya sy on the way balik ke kampung sekarang. Tapi semalam Ishak & abah dia demam. Dalam pukul 3 pagi macam tue panas sangat badan dia & bila minta minum air pon tangan dia mengigil. Sy ingat dapat lah gagah balik jalan pelan-pelan.. ok redhalah.

Tak payah balik kampung.. tangguh minggu depan atau minggu sekali lagi.

Sy pon cam tak beria balik, tempahan ada banyak lagi nak jahit.. ini utk oder borong, nak urgent. Bangun pagi, bila tak jadi balik kampung.. Idris dah sedih & nangis. Siannyer... dia memang excited balik kampung, dapat jumpa dengan abang sepupu dia semua tue.


Nanti sy ejas balik mana yang patut.. kesian kat anak-anak. Kesian jugak kat kakak-kakak sy yang menunggu... hmmm. Musim demam kan sekarang?








~ jubah 2 tone..


~ sy bukan peminat purple.. lagi-lagi dark purple macam nie.. tapi bila dah bubuh bling-bling kat bawah ajer macam ok jugak.

0 comments: