Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, July 11, 2011

... contemporary.

Assalamualaikum...

Dua hari cuti, dua hari dapur tak berasap. Depa nie kalau tak sihat.. ikut apa yang depa nak makan. Nak sizilling mee besar, ikutkan. Ada sorang tue, sy tengok dia dah mengikut perut sy.....

... bukan mengikut perut sy yang gendut, kahkahkahh.. perut melayu.

Pukul 10 malam mintak nak makan nasik. Bawak pi makan.. nak sy masak, sy dah tutup kaunter :p

Semalam dua-dua dah sihat, dah tak demam malam.. & dapat kat abah dia pulak. Abah dia takpa... tak merap sangat, kalau merap pon sy tau nak buat lagu mana, kikikikiki.

Masing-masing dah tuntut janji dah. Janji yang ditaburi masa tak sihat.. janji tue ditaburi supaya depa mengikut kata & bagi cepat sihat.

Tengok lah masa masuk kereta ambil depa kat taska petang nanti.. mau cair taik telinga depa peringat janji... pandan muka taik telinga, berjanji lah lagi :p

Sy tak sabar nak try buat baju guna lycra printed yg sy beli di kedai kain yang ada tangga naik tapi sy tak jumpa tangga turun tue. Kurung modern tapi sy nak buat baju jer dulu.. buat dress, ada empire line, ada loop utk letak belt..

... asik-asik ikan temenung jer, nak lauk lain pulak. Kita cuba contemporary kan sikit kan jah? Google jap lah..


4 comments:

zuwaidah said...

oooooooooooo cantik2 baju ni...sukaaaa...nampak beralunnnn!!! boleh nanti kak zu nak tempah aihhhh

tney@sunflower said...

lor.. sihat dah ke anak2..
saya sendiri tumbang dh.. 4 hari amik ML.. hari ni buleh la gagahkan diri pg keje..

azima said...

che zu...

boleh-boleh sy ambil tempahan sampai 1 aug.. kain yg available sy pload di facebook yer :)

che tney..
tumbang nooo... jaga-jaga ntah2 bukan demam 'kosong' :p

tney@sunflower said...

huhu.. byk lagi tempahan kene takecare nih..