Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, May 14, 2012

.... masih ingat maxi 'abang sayang' ? :p

Assalamualaikum...

Ituhari sy ada join kelas adobe photoshop kat Kolej Komuniti Klang, sy dok bajet nanti sy boleh lah edit background putihhhh suma & tak der lah back ground kaler biru kuning tue... nampak sangat kekadang kalau snap pic senget.

Acik hang nie memang malas kalau snap pic, kalau gambar terang boleh nampak kira boleh lah... senget tue kira boleh ampun :p

Kira boleh lah... clear lah sikit tentang layer, nak edit pic... kot2 gamak nak edit pic kasi bagi muda ker kannnn :p

Dan minggu lepas sy join kelas facebook n blog... tapi nie kira basic & dah tau pun takpe tak rugi pasal cikgunya pelawa nak buat kelas lanjutan facebook n blog untuk keusahawanan, sesuai amatlah untuk acik hang yang operate bizz thru online nih!

Sy plan nak tutup tempahan akhir may nie & jun sy nak relek-relek buat kelas. Kalau tak pun sy nak try buat patern baju yang lain... dan yang lagi penting sy nak jahit baju untuk diri sendiri. Baju yang ada dah banyak tak boleh pakai... sangkut perut, LOL.

Jadi nantinya nak buat lah sehelai dua untuk diri sendiri. Sy kalau mengandung, sy jadi sememeh betul... yang sebelum nie kalau mengandung, tak der hati langsung nak beli baju. Kali nie kita tengok macam mana plak... ada banyak idea tapi nak cari masa tue tak der.

Ituhari sy pakai maxi twisted neck, masih ingat maxi  'abang sayang' ? :p yang sy buat dalam entry nie : http://azimadiyshop.blogspot.com/2010/04/maxi-abang-sayang-kelas-roti.html


~ see bersepah betul snap pic :p nanti sy cuba snap pic baju nie sekali kali kat mannequin...

... pakai pi kenduri, ada orang tue tegur kata cantik, aduhhhhhh lambat sangat puji... tertangguh sampai 2 tahun :p

... baru nampak sy pakai gamaknya, sy jarang pakai sebab tak berapa yakin dengan babat.... hohohohoho. So bile kita mengandung, sah- sah babat membuak... jadinya kalau orang tegur tang perut pun kita tak sentap & boleh senyum bangga :p

Ada banyak patern baju orang dok rekemen kat sy suruh sy buat, nanti naaaa bagi setel apa yang ada dulu. Nanti man-man cuba buat satu-satu...

0 comments: