Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, May 24, 2012

Malu kot :p

Assalamualaikum...

Alhamdulillah Ishak & Idris dah boleh tidur sendiri sekarang.... jadi pagi-pagi tak der lah sy melipat toto yang bersepah kat depan nie. Malam-malam nak heret keluar... pagi-pagi nak beret masuk dalam bilik pulak, penat tau.

Tapi kadang-kadang dia minta temankan jugak dia tidur, sebelum tidur kekadang dia merapu seround dulu tanya macam-macam. Ada satu malam tue, dek kerana dia tertidur petang... mata dia cerah & tak boleh tidur. Mulalah tanya sy soalan macam-macam & salah satunya mana baby boleh ada dalam perut mak?

Sy memang tau budak-budak suka tanya soalan nie.... tapi sy tak sangka soalan nie dia boleh tanya. Sebab abang dia dulu tak tanya pun, jadi sy tak standby jawapan :p....

... tapi dia memang tak sabar sungguh nak ada baby, celik ajer mata dia suruh sy hospital check baby & bawa balik baby. Bila sy kata baby lambat lagi... nangis pulak dia, tak sabar katanya. Ituhari sy pergi scan... tunjuk kat dia sendiri yang baby kecik lagi.  Semoga dia jadi abang yang baik nanti :)

Idris pulak sekali ada tanya... mak dah tahu jantina baby?

Ishak nak boy, Idris nak girl... tapi scan ituhari x nampak plak. Malu kot :p



~ pic maxi twisted neck yg ituhari sy dah re-snap... drop leher dia ke bawah utk memudahkan menyusu.

Untuk masa sekarang, jaga kesihatan, teruskan kerja & sentiasa berdoa semoga Allah dilindungi kami sekeluarga... aminnn.




0 comments: