Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Wednesday, February 22, 2012

... march agenda.

Assalamualaikum...

Dah berapa hari sy berkira-kira untuk update di blog... tapi akhirnya sy cancel. Jika sy bercerita tentang menjahit, sy bimbang sy terlebih cakap... cakap pum pang pum pang tapi hanya tailor cabuk :p

Jika sy update tentang anak-anak yang tengah membesar, banyak akal.. banyak ragam, sy bimbang nanti sy terlebih harap. Jika sy update tentang isu semasa... pengetahuan sy bukan sebanyak mana pun... dalam ruang lingkup yang sempit sahaja.

End of this month, sy officially resign... menjadi full time housewife & tailor. Dan sy pulak sekarang nie preggy (alhamdulillah)... semua benda sy fikir, tapi apa yang difikir semua kena pending.

Ingatnya lepas siap semua tempahan kat tangan nie nak setup balik blog & facebook. March nie sy buat sale nota, so kena prepare semua nota. March jugak nak buka balik untuk tempahan online. Sambil-sambil tue, akan mencari jugak job untuk tempahan borong. Dan juga kena cuba buat baju-baju baru, terutamanya untuk preggy.
~ :p itu mesti!

March juga, Ishak sy stop hantar daycare, tapi Idris still sama. Kalau hari sy cuti, sy sibuk menjahit & dia leka dengan TV atau game... jadi, pagi sy hantar dia tadika, tak der lah dia mengarukk macam-macam sebab bosan kat rumah.

Tapi satu benda yang lagi penting... March jer, nak kemas rumah! Kat rumah nie dah memerlukan sangat sentuhan seorang suri rumah, LOL!











ITEM FOR SALE :
~ eyelet seluar straight cut, boru n hitam.. saize S,M,L,XL... RM 65





~ telekung lycra, hijau lembut, kelabu.... RM 50





0 comments: