Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, February 27, 2012

exchange, jangan malu jangan segan...

Assalamualaikum...

Sy punya excahnge banner, dulu sy delete pasai malware.. sape yg nak sy add balik atau nak exchange, jangan malu jangan segan k

Bloglist sy pun dah terdelete... masa sy tukar template nie, macam mana pi terdelete pun tak tau, tengok2 ajer dah kosong pi habih.... kalau nak sy add balik atau nak exchange pun jangan malu jangan segan.

Alhamdulillah... ituhari ada yg bagitahu dapat kumpul dana utk sewing party dalam RM 400.00 speechless sy jap... alhamdulillah sangat-sangat.

Sy dalam mood yg tak berapa ok, sy muak kalau buat rutin harian yg sama.. menjawap sms, loading pic, prepare oder... pembawakan budak barangkali (ader kerr? :P) serius sy tak tau macam mana nak cakap...

... ituhari, jahit baju dah tinggal 3 helai lagi, rasa muak sangat-sangat dah. Untung juga sy kalau mengandung ada yang tolong ambil sama.. MIL sy dan adik ipar sy. Depa nie tolong mabuk-mabuk sekali.... hehheheh sharing is caring :)

Yang sy suka sekarang nie apa tau? Gi ke blog-blog yang bukan pro G... hehehhe syok jer baca, pada sy berbeza pendapat itu lahir dari otak yg berfikir.
~ tapi yang lahir nanti jangan masuk bidang politik ya.. jadi orang biasa-biasa dah.








~ baju nie nak jahitnya dalam 20 min ajer, tapi oder nie sy pending bukan main lama... :p jangan serik yer :p


4 comments:

Azurina Indah said...

kak..add me
www.jarumasindah.blogspot.com
TQ

azima said...

dah add rina, tq tq :)

yun said...

add yun skali k..

http://yunnyee.blogspot.com/

azima said...

ok, jun jap lagi sy ad.. tq