Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, January 10, 2012

Sy janji!

Assalamualaikum...

... sesi kutuk diri sendiri untuk hari nie.

Sy mengaku, sy berada dalam keadaan demotivated sikit sekarang. Dengan heavy period, dengan kulit muka berjerawat, dengan bibir yang allergic pecah2, pedih & hitam macam penghisap rokok tegar... nak senyum pun bajet-bajet, terlebih senyum, pecah balik kulit.Tumit pecah-pecah, kepala pening-pening dek kerana kurang minum air.. membuatkan sy malas nak fikir & hidup pakai redah ajer.

Kekadang rasa sedih... rasa macam nak nangis ajer, tapi tak tau nak nangis pasal aper.
~ tak ker macam orang giler? :p

Baju yg mana orang tempah, kemudian baru sy perasan sy tak pernah buat. Sy fikir kemudian sy pening.. .. sy keep pending pasal sy tak boleh fikir. Buat kerja asik salah... hari nie sy tersilap hantar baju kat orang lain. Pos barang orang, dah siap timbang semua baru terasa menyesal sebab rate pos mahal gilerr. Aduhaiiii...


... apa nak jadi nie?

Sy beri satu hari ini untuk diri sendiri merasa down, rasa bersepah & serabai dengan diri sendiri.. tapiiiii

.... esok sy mula hari baru dengan semangat yang lebih. Sy janji!
~ bukan benda bodoh sangat kalau hari nie kita dah terbuat kesilapan yang bodoh... asalkan esok-esok jangan kita merasa selesa dengan kebodohan itu. Perbetulkan balik!


*no comment :p