Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, January 20, 2012

... sale kasi BERSIH suma :p

Assalamualaikum...

Insyaallah, lepas CNY nie sy ingat nak buat clearance sale, bilik jahit sy kecik... sy ingat nak bagi clearkan apa yang ada... sale kasi BERSIH suma :p

Ada akaun facebook kan? mesti ada kannn... sy buat sale kat facebook & sale nie closed sale, sale tertutup... yang mana LIKE ajer sy invite masuk album sale tue. So LIKE promo sy kat facebook tue yer...

~ waaahh kekonon selongkar handbeg, nak load apa-apa pic baju terbaru, baru ferasan hp sekali tertinggal dirumah... patut senyaaap ajer hari nie. LOL

Hari nie sy sesambil google pic telekung budak... sy tak berapa minat untuk buat produk budak sebenarnya... sebab range umurnya besar, jadi susah nak standby kain. Tapi yang telekung nie agak berminat, sebab untuk bebudak.. sy boleh apply telekung yang berwarna apa sahaja, which is orang dewasa ada sesetengahnya yang lebih prefer warna putih.

Dan sy boleh apply any fancy bunga-bunga atau ruffle which is mana idea yang sy terfikir & sy tak boleh apply kat baju dewasa terutamanya untuk diri sy sendiri sebab dah terlajak umur :p

Untuk yang dewasa, telekung macam nie yang sy buat... ada hiasan bling-bling di belakang







Ok, CNY nie anda ke mana?... jom berjimba di wet world shah alam!
~ see sy terfikir kalau boleh buat pakaian renang muslimah pulak.... aduii!

0 comments: