Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, January 26, 2012

Alhamdulillah....

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.... rasanya dalam bulan 3 atau 4 nanti sy akan jadi fulltime tailor & fulltime housewife.

Ini keputusan yang kami buat setelah bincang bersama dan harap-harap semoga sy punya banyak masa untuk menguruskan rumah tangga, anak-anak, kerja-kerja menjahit sy dan juga.... masa untuk diri sendiri :P

Tapi jangan nanti sy jemu dah lah.. harap-harap tidak.

Harap-harap, bila dah tak kerja nie, ada 'orang' yang mampu jaga sy kalau rezeki sy nanti tak seberapa..
~ laling.. temah punya maintenance rendah ajer, make-up tak der pakai, baju jahit sendiri, seluar bundle pun belasah... makannn ajer sikit lebih, thehehheheeee... boleh yer? (senyum dengan mata berkaca-kaca :p)








3 comments:

meylin said...

assalamualaikum ... saya pun dah jadi fulltime housewife ... thn ni thn yang ke-2 buat saya .. mulanya mmg susah nak menyesuaikan diri sbb selama ni saya bekerja .. tp berkat ketabahan, kesabaran dan sokongan org sekeliling saya juga suami.. saya dah biasa dgn kehidupan "full time housewife" ... dan saja juga tgh berjinak2 mempelajari kemahiran menjahit ..

azima said...

waalaikumsalam... mmg sy akui susah utk jadi housewife. sy kalau kerja.. balik rumah masak seround, kemas rumah secoet jerr... tapi kalau weekend, aduhh mak aiii, semua kirai habis... moga2 nanti sy lebih banyak ikhlaskan.. agar apa yg dibuat tue tak rasa membebankan... kita penat2 masak, kalau anak makan sampai bersih, itu lah pengubat pada penat tadi tue yer tak? :)

meylin said...

oklah tu .. sekurang2nya ada juga anak2 buat pengubat keletihan ..dan lebih bermakna bila anak2 tu membersar didepan mata dan di tangan kita sendiri ... good luck ..