Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, September 26, 2011

pencarian mencari kain, lycra printed & berjaya

Assalamualaikum...

Hari sabtu ituhari.. nekad sy mulakan pencarian mencari kain, lycra printed. Sy memang fobia sikit kalau ke key ell, sebab kami.. sy & kekasih sy memang selalu tak bernasib baik dalam bab mencari tempat, memanjang sesat! :p

Tapi ituhari terlepas simpang sikit tapi sampai elok ajer ke kedai kain. Dan selepas itu masuk town key ell pon ok, jer.. kami selamat sampai ke rumah balik, hahahhaa... sy dok pikir, janji kereta ada minyak & handfon ada kredit LOL....
~ macam kau menjelajah ke merentas benua :p

Makanya sy berjaya kidnap 15 printed lycra yang sy akan jadikan wrap dress... seperti ini :


~ ini gambar ulang tayang, sample baju yang ituhari..

Wrap dress untuk bebudak kolej & jugak boleh pakai pi kerja. Tak perlu iron.. sarung tube/ atau singlet, sarung wrap dress ini, seluar panjang atau long skirt.. & lilit shawl atau tudung, setel.

Kalau non-muslim.. wrap dress & scarf, habis cerita.

Dan salah satu printed yang sy beli... printed hitam & merah. Sy kebetulan memang dok berkenan sangat dah bila tengok pic nie...



... aduhaiii, ada yang tak sempat jual nanti.. pakai utntuk sendiri. LOL..

Pic kain sy load nanti yer, tak sempat lagi.. cuti nie open house sana sini... apa pon tak dan.

0 comments: