Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, October 29, 2009

My latest project?

Assalamualaikum... n selamat sejahtera..
Sihat ker semuaaa?
~bajet cam ramai sgt ler yg view dia punye blog :p..

Last two days, sy punya YM kena serang virus tagalog, sy uninstall n bila nak install balik.. dah tak boleh. Mati kutu plak rasa.. aduh macam mana. Google punya google, boleh ler YM dlm web... kan hikmah tue, kalau tak explore.. ntah2 dah abis ler kutu2 sy mati :P

Kat mana kita tadi? Oooo ok, latest project. Nanti senyap sunyi... cam tak der buat pape iyer, cam hari2 mengulit diri ajer kejenyer yer. Ada org pernah tanya 'bhojo nyer Mael, tak nak bukak 'kedai' ker? (bhojo dlm bahasa jawa, maksud nya isteri.. mean wife si Mael (kekasih cerah sy) tak nak ambil upah baju lagi ker?

Asalnya last 2 years sy tutup tempahan menjait baju raya, tgh sarat.. so dia tak boleh nak upah kat sy, dia tunggu. Tahun lepas, sy tutup 'kedai' lagi.. sbb Ishak masih kecil, dia tunggu lagi. Tahun nie.. sy bukak pintu 'kedai' kecikkk ajer, sbb alasan sy sibuk jait tudung. Sy bagi perumpamaan.. jait baju penat2 baru dapat dlm rm 30, jait tudung secoet jer dah dapat berkali2 ganda.. thehehe alasan tue.

Tapi biasalah dlm real life ada gak sesat sorang dua yg termasuk dlm list tak ada 'kimia'.. ermm tak boleh bekerja sama... dan dia termasuk dlm list itu :p.

Sy jenis yg react sebagaimana org terima sy. Kalau jumpa ajer sy n u sembang ramah tamah.. sy boleh lagi over ramah tamah ngan u. Kalau u jumpa sy.. cam nak tanak ajer, rahang mulut sy nie pon automatik rasa kelat jer nak bukak mulut. Kalau u berkira ngan sy.. aper kes nak nego2? satu sen pon sy berkira ngan u lah. Kalau u deal.. samting happen n u rasa hot, cam u rasa duit u besar sangat.. soo sorryyy yer..


Melalut lah.. kat mana kita tadi? WIP seluarr..



Asalnya sy repeat buat seluar sbb sy lupa part pasang pinggang... ngeeeee. Nasib baiklah seluar 'kekasih cerah' sy pakai utk raya ituhari bleh sorok2 dlm baju n bersampin, kalau tidaakk.. bersememeh! :P



Buat lah 4 helai. Kaler hitam, hijau lumut, coklat n kelabu.. yg kaler merah buah stoberi tue plastik cover meja potong kain sy.. tak der dibuat dek orang jait seluar buah stoberi, cik senah (kepala patung utk tudung2 sy) pon malu tutup mata pakai seluar buah stoberi... ngeeeee

Nie pulak tudung2. So far tak susah jual tudung DIY nie, alhamdulillah.. rezeki.

0 comments: