Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, October 12, 2009

Kelas Online?

Detail Kelas Baju Kurung

Assalamualaikum..
Setelah difikir2.. maka sy telah create 1 lagi blog khusus utk kelas online sy. I'allah ia akan dibuat secara terasing mengikut fesyen baju. Kelas online pertama sy boleh anda lihat di http://kelasbajukurung.blogspot.com
~sementara sy blom ia di
privatekan daripada tontonan umum :P

Kelas online ini sy cipta khusus untuk yang tidak punya cukup masa dan kewangan untuk hadiri kelas jahitan secara terus. Konsep pembelajaran dlm kelas ini adalah mudah.. semudah ABC

A sy loadkan nota & rajah2 utk kelas jahitan baju kurung
B anda baca, fahamkan dan cuba buat
C jika ada masalah, boleh tanya..

Bagi yg berminat, boleh refer details di bawah. ~ tetapi untuk memudahkan anda merujuk nota, dinasihatkan untuk membeli Nota 1.

Yuran : RM 40.00
Pekej Kelas Baju Kurung:
1. Akses kelas online
2. Pola saiz sebenar (sila beri ukuran)
3. Kit/peralatan jahitan :
-butang
-cangkuk & palang
-zip
-kain gam lembut
-kain gam keras
-span
-getah
4. Khidmat soaljawap & rundingan

28 comments:

Finaz said...

1.A'kum Azima. Saya Finaz dari Shah Alam. Saya amat berminat dengan kelas jahitan ni. Tapi saya memang betul-betul tak tahu dan tk pernah menjahit. Boleh / sesuai ke saya join?
2.Satu lagi, saya nak confirmkan tentang yuran RM40 tu adakah ia termasuk dengan kit peralatan jahit baju kurung?
3. Nota 1 tu berapa RM?
4. Bila kelas akan bermula.
5. TQ

azima said...

che finaz
1. bergantung samaada slow/fast learner/willing to learn/cepat mengalah. org tahu menjait pon start dari zero

2. yuran rm 40 termasuk:

1. Akses kelas online
2. Pola saiz sebenar (sila beri ukuran)
3. Kit/peralatan jahitan :
-butang
-cangkuk & palang
-zip
-kain gam lembut
-kain gam keras
-span
-getah
4. Khidmat soaljawap & rundingan

3. nota 1 rm 15~ ini tak termasuk dlm kit

4. anytime, bila sy siap masukkan nota n ada pelajar yg join... sy mula kelas.

Ain said...

Saya Rahani dari penang.
Nanti saya bank in ke CIMB RM40 utk registration.
Nota 1 saya dah ada.
Bagaimana nak ambil ukurkeliling leher?
Ukuran yg akan saya beri adalah ukuran baju kurung anak tanpa poket, so Azima tlg adjust ukuran utk poketnya nanti.

azima said...

che Ain,
anak umur berapa tahun?

seritasek said...

salam azima... saya berminat nak mengikuti kelas online ni .... maksud ukuran tu , ukuran baju kurung sendiri ke....

azima said...

che seritasek.. ya, ukuran bj tue ukuran baju sendiri.. seeloknya ukuran baju sendiri. bila dah siap, u boleh pakai, u boleh rasa mana yg ok, mana yg kurang.. so next boleh improve. tq

faridah said...

Assalamualaikum,.,.
kelas dah mula ke?
klu sy nak join mcm mane erk?

azima said...

faridah..
kelas online bila2 boleh masuk.
lepas buat payment rm 40, sms/email kat sy detail n juga ukuran badan utk buat baju kurung.

kalau x ada nota 1 : nota bj kurung.. sy advice beli jugak nota 1 tue. tq

Cikgu_Anie said...

salam azima.saya anie dari tawau, saya pun berminat nak join kelas jahitan secara online ni kerana saya juga x punya masa utk ke kelas biasa.saya juga x de nota tu, so brapa la coz utk area sabah ni..

azima said...

Cikgu_Anie, kalau pos pakai pos daftar.. caj sama tak kiralah s'jung/sabah/sarawak..

kelas online rm 40, + nota 1 rm 15.. tq

sorry terlepas pandang ur comment :p

miss said...

salam azima,

saya berminat nak belajar menjahit baju kurung. boleh join lagi ke tak?

azima said...

miss..
ya, masih boleh join.

QisQas said...

salam..sy berminat..still ada lg tawaran?

azima said...

QisQas...

utk kelas online nie, bila2 i'allah boleh masuk..

CtiE zAr said...

salam..saya berminat nak join kelas online nih..bila dah buat bayaran saya akan sms details n ukuran baju..saya dah ade buku belajar menjahit tp tak berape nak faham la hehe..so kena beli juga ke nota 1 tuh?

azima said...

CtiE zAr...

tlg emailkan detail diri : nama penuh, alamat, detail payment tue kat sy.. add email tue nanti sy nak guna utk invite masuk dalam blog.

ukuran tunggu sy invite masuk dlm blog baru bagi ukuran

CtiE zAr said...

saya dah emailkan..

Cik NiNi said...

salam..
saya berminat nak belajar mjahit secara online ni...
semua bayarn yuran kelas baju kurung dan nota berapa?..sy masih boleh join ker?

arnizah1607@yahoo.com

azima said...

ct zar..
dah receive email & nanti dah siap pola sy pos, tq

cik nini..
sy dah respon kat email. tq

nurul said...

salam....kak azima, sy nurul dr bdr baru bangi. sy berminat nk join kelas online ni. blh x akak terangkn camne carenye?

Leyla, Petaling Jaya said...

Cik Azima,
Saya berminat untuk join kelas jahitan baju kurung.Lepas raya pun tak kisah.

Boleh terangkan detail?
email saya norlilah@assunta.com.my

azima said...

nurul...
kelas online bj kurung nie, yuran rm 40.. lepas buat pymt... sy akan invite masuk blog.. nota2 semua ada dlm blog private tue.

Leyla...
sama spt di atas..

Anonymous said...

kalau sy nak join kelas online nie blh lg?camner cr byrn?tq.

azima said...

che anon..

nie yg sama email sy tue kan? sy dah reply email.. tq

Kay husin said...

As-salam Azima, saya berminat nak join kelas online awak. rm40 for baju kurung ajer?..kurung riau and baju melayu and lain lain amcam?..

azima said...

che kay...

rm 40 tue utk baju kurung & kain.. itu shj kelas online yg sy ada buat masa nie. yang lain2 x ada...

yanaroxy said...

hi,
nak tanya kelas online ni masih on lagi ke?
tq

salina said...

Hye, saya salina, kelas online ni still on? Nak join plz...pls guide nk wat camne? Yuran still rm40 + nota rm 15?