Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Saturday, October 24, 2009

Google? Banyakkk benda sy jumpe!

Assalamualaikumm...
Sy mmg suka google, kalau nak pi mana, nak beli apa, nak cari apa... uuiii lega ooo kalau dapat google dulu.

Che yuena tanya sy kat shout box, apa beza tudung2 tue? Semua nampak sama jer... google lah sy kata, google image ~ Cik Senah (kepala patung sy tue) tak cukup sifat nak tunjuk abis penuh satu tudung... bahu pon sekerat ajer, ngeeeee. Tetiba sy baru teringat bila last time sy google 'diri' sy sendiri?? Haah ekkk.. lama dah tak google, asik google benda lain ajer. Suspen nie...

Waaa... pola tudung yg sy jual telah dijual balik ngan harga 2 kali ganda. Mahal sangat tue dik.. kertas minyak baru berapa sen. Upah potong baru berapa RM... nak kaya cepat sangat tue :)
Ermmm... tudung azima pon kena jual balik.... harharhar, :D ketara sungguh... tukarlah nama tue sikit bagi tak 'real' sangat kalau nak jual balik.

Ermmm... hikkk, at least gunalah nama sendiri. Tapi laku juga nama azima :P

Walawehhhh...senang2 ajer? kata 'kekasih gelap' sy. Sy kata tak apa.. dia nak jadi pesaing sy tue, dia rajin sungguh tempek sana sini, tapi seeee... webnya sepi ajer ~ hurut dada, hurut dada legaaaa... :D

Al least sy kena lebih rajin2 lepas nie.... nie tak, sy malas asik bergantung kat Forum Wanita Melayu & Blogspot ajer.... dengan alasan, sy tak der masa nak update situ sana sini.
Ngeeee.... chaiyokkk!! chaiyokkk!! http://www.mesra.net/forum/style_emoticons/default/clapping.gif kasi semangat sket~ sy baru abis khatam citer Full House & skrg rasanya sungguh rajin, sume benda sy nak 'cuci' :P

0 comments: