Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, October 6, 2009

Apa yg ada dlm kepala sy...

Dulu masa kat fotopages... sy suka post apa perancangan utk akan datang..

1. KELAS ONLINE? i'allahhhh :).. sy cuba dapatkan kebenaran 1 forum utk jadi platform utk menempatkan kelas tue.. di forum lebih mudah utk bincang secara 2 hala.. kalau di blog, boleh... cuma tak teratur. nak tunggu sy buka forum sendiri? thehehehhee... takut nanti bersawangg...

2. I'allah sy kena sambung buat nota utk kesemua pola tudung yg ada. Masa yg sy peruntukkan hanya 2 jam sehari... 1 jam masa lunch hour, n satu jam lagi antara kul 5-6.. sementara tunggu 'kekasih cerah' sy datang utk bawa sy balik dr office... ~jangan sy 'mengular' terlebih waktu tue dah laaarrr...

3. Nie utk diri sy sendiri, nak buat sarung kusyen. Sarung sofa sy dah buat... nie sebenarnya perancangan sejak zaman sy ber blog lagi. Ngeeeee... masa tue idris 1 tahun.. skrg dia dah 5 tahunn... walawehhhhh dah 4 tahun tertundaa. Tapi sy coverkan dengan berkata pd diri sendiri, 'dlm masa 4 tahun tue.. aku bukan lupa, aku tengah fikir sebenarnyaa!' Dan nahhh... selepas 2 malam tak tidur, berjaya siapkannya.

Ada cacat jugak sana sini... tapi still boleh senyum sampai telinga... kes sendiri bikin, sendiri la puji cantikk :P Sarung sofa dah ada.. apa barang, sarung kusyen tak kan tak derr... hadoii lobam lagi la matoo den nanti. Ada ker sesape nak tgk sarung sofa tuee?? 'kekasih cerah' sy siap suh buat nota lagi... dia plak lebih semangat! nnggeeee..


4. Perancangan kelas jahitan di Koleksi Ain Kasih. Kak ain (cikgu yg mengajar n tuan punya Koleksi Ain Kasih) dia kata nak pulun habis2 bulan 11 n 12 nie... kelas baju nak buat, kelas langsir nak buat. Tueee diaaa... yg mana nak join, hampa siap duit jaaa.... kasi highlight sikit nngggeeeee. Dlm hati sy berkata , 'elok la kak ain, nanti sy boleh 'bersara' kan langsir yg pakai sejak majlis kawen tue'

Pecah rahsia... langsir masa kawen dulu dok ulang pakai sampai la niee... maluu! ~~ nyorokkk! :P Kak ain nak selang antara kelas baju n kelas langsir.. bulan 12 nie kan ramai nak kawen, kot2 boleh jait langsir sendiri, langsir rumah bakal mak mertua.. tak ker bakal mak mertua senyum sampai ke telingaa.... ~ strategi tueee! ingat marketing jer nak pakai strategi... nak pikat hati bakal mak mertua pon kena pakai strategi gakkk... :D


5. Perancangan kelas jahitan di azimaDIY shop.. utk bulan 11 & bulan 12... sy nak kena check dengan kelas di Koleksi Ain Kasih... agar tak bertembung. Masalahnya.. tak dapat duduk bincang ngan kak ain lagi. Sape2 yg tanya kelas tudung untuk bulan 11 dan kelas jahitan selainnya.... semua kena KIV dulu.

6. Nota terbaru? Aisehhhh nota bj raihan tue dah lama terperam. Track rekod yg lepas2.. sy cerita apa next nota.. ada yg mintak nak beli siap-siap, itu sebab sy pulun sikit. Nota nie sy tak cerita kat sesapa...jadinya sy tak pulun, main update sesikit.. pastue tinggal... update sikit, pastue tinggal balik. Nak kena nie kan? :P tunggu lepas selesai nota tudung kot.. baru sentuh balik nota nie..

0 comments: