Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, June 7, 2012

....genap 9 tahun perkahwinan sy

Assalamualaikum....

Hari nie genap 9 tahun perkahwinan sy, pejam celik.. pejam celik, kadang-kadang macam tak percaya :) Alhamdulillah...

Sy sedang siapkan sikit lagi tempahan baju dalam 4-5 helai macam tue, masa senggang sy nanti sy ingat nak buat baju untuk diri sendiri dan nak cuba buat patern baru juga. Asyik2 jahit benda yang sama... bosan juga.
Dan kalau larat nanti sy bukak balik tempahan... kot2 larat :p

Mungkin nanti sy nak banyakkan pakaian untuk nursing & maternity... tapi pakaian nie bukan orang menyusu atau preggy ajer boleh pakai, orang biasa pun boleh pakai... cuma value added lah, boleh kirai untuk semua sekali... yang ituhari sy dah buat blouse nursing wear, maternity blouse dah buat & baru nie sy buat kain untuk maternity...
~ depan kedut2 untuk 'simpan' perut :p 



~ yang nie leher nursing neck....

Dalam masa yang sama juga sy buat kelas jahitan, kebanyakannya weekend. Dan untuk sewing party.... ingatnya dalam bulan posa nanti nak buat jugak sekali.

Itu pun tengoklah kot2 larat :p :P

0 comments: