Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Sunday, June 10, 2012

Sample Readymade Blouse + Skirt for Sale : Maternity & Nursing Wear

2 in one blouse & skirt....

Blouse n kain nie boleh pakai masa mengandung, masa menyusu pun boleh... masa tak mengandung & tak menyusu pun boleh.

Maternity Blouse, Nursing Neck + Maternity Skirt Duyung ~ RM 100 + postage






10 comments:

Tadika Restu Ibu said...

Saya minat baju ni.masih available?Ada size?

azima said...

salam.... yang nie baju sample ( sy punya) utk tempahan baru sy ambil minggu depan & kain yang available, ada kat fb sy... nanti tgk kain kat fb & komen kat sana k

Nita said...

saya suka warnanya..berkenan la plakss..syg kak azima yg punyer..ahakss...nmpk gayer kena jenguk fb akak ler..

azima said...

che nita, ya yg nie sy punya..

kain utk baju still ada utk sehelai blouse lagi.... tp olive green utk kain tue dah habis, tapi boleh match dengan apa2 kaler yg sesuai, hijau pucuk pisang atau pink pun boleh rasanya... pape hal kalau nak tempah deal kat fb sy yer, tq

Nita said...

saya nk tanya material yg diguna utk baju tu,akak gn cotton lycra ker? skirt pula?

sy ni jrg2 sgt beli blouse readymade ni..jd nk minta pendpt akak, kalau bahu sy ukuran 15" ,sesuai saiz apa yer?utk skirt, pinggang plak dlm 29-30 la, punggung dlm 36..tu ukuran lps beranak,(kebiasaannya ler)..TQ

azima said...

yg mcm sample bj tue, baju n kain lycra...

ukuran readymade :

saiz S
bahu = 13
dada = 34
pinggang = 32
punggung = 38
ketiak = 15
panjang tangan = 21

saiz M
bahu 14
dada 36
pinggang 34
punggung 40
ketiak 18
p. tangan 22

saiz L
bahu 15
dada 38
pinggang 36
punggung 42
ketiak 20
p. tangan 23

Ju said...

salam, kalo kain chiffon boleh buat ke pesen cam gini

azima said...

che ju, sy ambil tempahan lycra shj...

syeema said...

assalam.. patern ni same ke dgn nota jahitan nursing blouse tu

azima said...

salam syeema..
x lain... kebanyakannya baju yg sy jual x sampa dengan patern dalam nota