Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Saturday, September 22, 2012

Minggu-minggu terakhir...

Assalamualaikum...

Minggu-minggu terakhir nie macam mengandung yang lepas2 :p  ... apa yang teringin nak makan, kami pergi cari dan makan. Hohohoho... biar lepas semua yang rasa teringin nak makan, nanti senang.


Siang tadi pi makan kat kedai nie, depa panggil kedai nie kedai sup spender. Last makan masa kami dok berdating2 dulu, tup2 mengandung kali nie tetiba teringat nak makan :p Kiranya penangan spender dia ambil masa 9 tahun baru berkesan kat sy, LOL

Tengok kedai dia, biasa ja... kerusi panjang macam tue, susah dah nak jumpa. Tapi depa meniaga sup daripada bapak sampai waris ke anak & sup kambing lepas letak cili blend & kicap.... memang superb! Nasib lah sekarang nie sy dah tak boleh makan banyak, sengkak perut.. kalau tidak mau terlajak :p


Last week plak family kakak sy mai sini, anak dia konvo kat UIA... kakak sy nie tak biasa lagi mai klang sini jadinya pakat bawak pi jalan-jalan. Padahal kita nie... kalau rasa tak sedap perut jer, aci dok ingat nak beranak dah pa!

~ tak pi mana pun kami, dok berlonggok kat bangunan apa ntah nie...

~ amani & ishak..

... kami lapaq, kami masuk dalam kereta.. lipat semua kerusi & berkelah dalam kereta... senang cerita.


~ malamnya pi i-city... 

~ esoknya bawak depa pi morib, dah lambat pi air pun dah kering... tunggu air pasang balik sampai asar.... sy dok ingat yang tue jugak, ada yang terberanak karang, jadi anak morib :p sy tak pi mana pun, duduk atas kerusi nie & depa sua makanan.. dah kenyang, depa tungging kerusi suruh sy tidoq... dah jaga depa bawak turun kerusi balik... hohohohho rasa sungguh seronok.



~ budak nie asik kena timpa dengan kerusi ajer dalam rumah nie... kat kerusi pun dia boleh bergayut.. abah dia kata, untung abah tak payah beli kerusi makan LOL

2 comments:

wani said...

oo tklama dah la rupAnya,tp kami nak tnya sup spender tu kedai tang mana?

azima said...

wani... kesian nuh lama tunggu, harap2 x mengidam...


kedai sup spender tue dekat kampung jawa klang, land mark dia cari klinik kesihatan kampung jawa, dekat simpang jalan tue lah kedai dia, scan kedai yang kerusi makan dia kerusi panjang mcm dalam pic... nama kedai dia sy lupa plak, kalau tak jumpa nanti tanya sy balik k