Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, October 4, 2012

Kenalkan buah hati sy yang ke 3...

Assalamualikum...

Kenalkan buah hati sy yang ke 3...




~ hari ke 2..


~ hari ke 3, mak jom kita balik...


Muhammad Ilyas Danial, DOB 25/09/2012 @ 13.29... hat nie lain sikit, masa dah keluar baru sy tau ia boy. Alhamdulillah Allah makbulkan doa sy... sy sangat berharap dapat anak boy lagi :)

Punyalah lama sy peram hat nie, apa taknya ... sy frame kecik, tapi kami baka kulit perut tebal, LOL!

Masa sy pi raya ituhari orang dok tegur ajer.. la tak bersalin lagi :p Sedangkan masa sy mengandung 7 bulan orang dok ingat due date sy dah dekat. Aterrr... kalau baka yang baik tue kan jenis yang besar-besar! Hat nie pun kiranya ada diskaun 10 hari, sepatutnya due date sy esok 5 Oct.. kiranya esok baru ranum betui.

Macam dok teringat-ingat lagi masa kena sorong masuk OT, terbaring... nampak siling & lampu2 yang dok lepas tue... rasa koi dekat sangat & ia antara dua saja.

9 comments:

Mila@Rimbun said...

tahniah atas kehadiran orang baru

MAK TEH said...

tahniah azima,dpt baby baru yg come lote..byk berehat ya..jaga diri

Angah said...

alhamdulillah dah selamat dah,berpantang di kampung ka....

Azurina Indah said...

Tahniah kak..comel baby..

Suzie said...

alah pipi dia tembam betul....tahniah

azima said...

che rimbun...
tq tq

maktehh..
tq tq... harap2 akhlak pun lote jugak bila besar nanti... aminn

angah..
dakk.. kami berpantang kat rumah sndri ja... kat klang nie, susah anak2 dah sekolah

che rina..
tq tq alhamdulillah

che suzie...
tq tq... dia dah koi kecut dah skrg nie

Adilla Harun said...

Tahniah untuk Zura dan keluarga atas kedatangan ahli baru. Seronok nengok baby kecik. Alhamdulillah mak dan baby sihat. Take care.

Manja Malinja said...

Tahniah di atas kehadiran putera ketiga... semoga mama n baby sihat walafiat sentiasa...

azima said...

adilla & manja..

tqvm yer... alhamdulillah skrg pun dah sihat sket dah