Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Wednesday, December 21, 2011

Ilmu itu bukan dikira sebanyak mana kau dapat, tapi sebanyak mana ia bermanfaat.

Assalamualaikum..

Nie baju & kain yang ituhari masa sy belajar kat Kolej Komuniti Klang. Tapi pic masa belajar tue buat orang kompius, ada yg mesej kat sy nak join kelas nie, tanya yuran, tanya bila kelas ada lagi bla bla.

Sy bukan yang mengajar... sy join kelas tue saja okeh. Pergi add fb Kolej Komuniti Klang & alert kalau depa bukak kelas keh.

Baju & kain nie sy tak pakai satu sut lah polkadot semua... kainnya sy match dengan baju lain, bajunya sy match dengan long skirt yang lain. Kasi cool down sikit merahnya makngah tue. LOL...






~ cuff dek kerana menderhaka... cikgu suruh buat cuff 1" kita gi buat cuff 2.5".. pastue sepatutnya enlarge lah sikit lebar cuff nie tak... buat 6.5" jugak ikut luas pergelangan tangan... aterrr dah jahit baru ferasan tak muat, fadan muker :p :p




Blouse hujung tangan cuff sendat.. sy pakai baju-baju tangan macam nie time period ajer, kehkehkehh.


kurung aladdin.. still ada permintaan, bling2 ajer susah nak cari sekarang.. dah tak ada yang lawa2.

Ituhari ada orang tanya kalau beli nota sy & photocopy & jual murah... boleh tapi jangan cerita kat orang atau lebih spesifik, jangan sampai sy tahu. Ilmu itu bukan dikira sebanyak mana kau dapat, tapi sebanyak mana ia bermanfaat.


{}


2 comments:

susi said...

baju yg cuff sendat tu panjangnya berapa inci..mcm lebih dr 4 inci jer...time tak period mmg susah kan nak selak ambil air sembahyang...ni size apa ni? M?

azima said...

che susi, cuff 7".... cuff mmg kena ketat sikit, baru elok utk tgn mcm nie. nie custom made, ikut ukuran badan customer.