Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Sunday, January 13, 2013

...sengal.

Assalamualaikum...

... ituhari bila MIL tgk si Ilyas pakai sarung kaki yg mak dia buat, dia kata nasib baik kau boy Ilyas, kalau gegurl...ntah mcm mana mak kau ropol2 kan kau. Mak rasa kalau ada gegurl mak nak tempek bunga2 kat anak mak, sana sini setempek bunga...then br nak ropol2 kan....~kesian kat anak dpt mak yg sengal oohoohoi!

 ... mak tak der patung budak nak, kau lah jd mangsa.

e
...baru jumpa cara mcm mana nak copy paste link pic n guna mobile device, sengal sangat rasanya...itu pun tak reti.

Baiklah..kena expore lg lps nie, copy n paste text masih lg menggagau.

0 comments: