Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, February 14, 2013

...nampak sama tapi bukan dio!

Assalamualaikum...

... sy baru ajer sampai Klang, bertolak dalam jam 9 pagi tadi. Dalam hujan2 tue singgah Jakel Ipoh untuk cari plain lycra kejap dan sambung balik perjalanan. Jakel Ipoh kecik ja nuhhh :p :p utk section lycra tak sempat melilau pun dah habis... & yg printed lycra pun ada yg sy beli masa raya ituhari pun masih dok juai lagi.

Bukan nak perlekeh tapi... kekadang Allah bagi kelapangan n kemudahan yang kita tak sangka n kita tak ketahui..
~ peringatan untuk diri sendiri...

Ituhari masa sy jahit peplum utk diri sendiri.. kakak sy suruh buat utk depa gak. Sy dok bertanggguh sampai dah nak balik kampung baru potong kain...dan malam sebelum bertolak balik tue baru jahit. Sambung pulak jahit masa kat kampung... so, dua helai peplum utk kakak sy tue tak ada pic yg fitting pada patung.

~ ini peplum sy, singkat sikit kat depan... high n low kononnya...

~ ini peplum kakak sy...bulat biasa. Kakak yg lagi sorang tak pakai pun lagi... so takdak pic.

Jadi sebenarnya ada 3 helai peplum hijau nie... nampak sama tapi bukan dio!

baju sy, kakak sy & kakak sy lagi sorang.. & ituhari ada sy potong baju peplum tapi tersalah buat, ingat nak buat baju kembang untuk anak buah. Nanti bila balik kampung sekali lagi kami tangkap gambaq berempat sekali k.

Ituhari masa pi jalan-jalan cari makan kat Kuala Gula, anak2 buah snap pic kami satu family... ada org tolong snap, rajin lah nak bergambar.....dan sy pun bubuh kat facebook. Kat pic tue sy tulis pic kami berempat. Sungguh sy tak perasan yang sebenarnya family kami nie sebenarnya bukan lagi berempat....berlima sebenarnya!



Allahuakbar.... kelakar tapi agak tersinggung kalau si Ilyas tahu yang dia sy terlupa kira!!


~ iklan... pic asam pedas ikan puyu n ikan sepat... yang terapung nie telur ikan puyu. Orang macam sy yang perut melayu nie senang ja nak bagi makan... umpan asam pedas ajer, hehehheehe.

2 comments:

Sellynna said...

hahah kak.. leh lupa da tambah ahli ek??...

azima said...

...selly, ya lah...sebenarnyamtak pernah kira, itu pasal tersalah...tak sangka dah lima, lol