Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, July 9, 2012

... kemeren & blouse A line utk mak buyung!

Assalamualaikum....

Hujung bulan jun ituhari, anak buah sy yang paling sulung yang tengah belajar di Mesir balik cuti. Kebetulan depa mai KLIA.. masa on the way balik,  kami pun plan nak naik Cameron Highland. Elok lah sangat, masa cuti sekolah ituhari pun kami tak pi berjalan mana pun...

.... depa mai khamis, jumaat tue kami kerabat kemeren. Agak frust sikit, kemeren sesak jugak walau bukan cuti sekolah. Tak dapat pi jalan mana sangat... tapi ok bagi sy sebab sy pun bukan larat sangat jalan :p

Cuma bestnya duduk berkumpul semua.. sembang-sembang, masak-masak dalam suasana sejuk. Yang paling hepi.. budak-budak nie lah..


dapat jumpa si Zikry pulak...apa lagi si Ishak mula merengek suruh baby keluar cepat-cepat :p



~ ikan keli cicah ayaq asam tue memang happening :p makan sampai tak ingat.. sedar2 tak larat bawak perut jer... hhohoohoho


~ blouse A line utk mak buyung!

~ sy pakai jak jadi A kot.. kembang setaman :p

~ blouse & skirt ituhari... terpakai plak ingat nak simpan raya :p 

2 comments:

Angah said...

amboi sakan depa pi sampai kemeren nuuuu...

azima said...

angah.... sekali sekala, tukaq anginnnn