Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, April 5, 2012

... terjaga di pagi-pagi buta, dan...

Assalamualaikum...

Sy terjaga di pagi-pagi buta tadi pasai tergejut Ishak teriyak cari sy... terus mata nie segar, golek pi golek mai, jom lah kita update blog seround! :P

Sy sebenarnya sedang cuba nak ajaq depa tidoq sendiri. Dan Ishak sejak sy preggy nie dah berhenti menyusu, cukup-cukup lah tue... dah 4 tahun lebih dah, gigi dah bercupak n dah nak berbulu dah pun.. cakap kasarnya hahahhaha.

Lama tak update blog rasanya... sy selalu mencari-cari masa untuk sy duduk di meja elok-elok dan update blog dengan bergaya macam masa kerja dulu... :p dulu boleh la, masa kerja tapi tak der kerja... tapi la nie macam payah pulak. Sebab menjadi seorang suri rumah dan punyai banyak masa yang terluang itu... sangat bahaya, LOL.

Nak cerita pasal rutin harian, rasa macam malasss :P tak berapa rutin pun sebenarnya pasal sy dokk ikut flow mood ibu mengandung nie... kejap2 rasa kuat, kita boleh memotong n menjahit baju balun bagi habis-habis. Kalau dia mai ketaq lutut n peluh sejuk... ermmmhhh tengok kain pun tak lalu :P

Hb & berat badan sy koi rendah pulak preggy kali nie, ingatkan dah ok pasai sehari dua nie sy dah mula selera makan balik... errrmmm dik kerana koi kurus, apa kata kita pi balun nasik seround? belen asam pedas ikan haruan ada lagi! LOL

















0 comments: