Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, September 11, 2009

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri

Salam..
Bagaimana persiapan raya? Itulah soalan yg selalu ditanya, disamping soalan tahun nie kaler aper? baju raya berapa lai? Jangan ditanya pada sy soalan tue tahun nie... sy tgh takut nie. Tempahan baju n tudung org pon still blom siap lagi. Nie dah berapa hari nak raya, cuti nuzul quran ituhari baru gi beli kain... sian kan? dan skrg sentuh pon blom lagi.

Baju kemeja melayu utk 'kekasih cerah' sy ~ dia mmg tak gemar baju melayu, nak jejugak fesyen baju kemaja melayu dia tuh... tahun2 lepas upah jer, tahun nie sy tak boleh menyorok. Mentang2 lah seluar sy dah blh jait sendiri. Baju kurung pesak gantung utk sy. Dan utk dua orang budak sepet jawa tue ~ ahahaha. Idris & Ishak, sy nak -make-over-kan dorang jadik org punjabi.. buat baju punjabi ajer sebab sy nak ngelat tanak jait sampin, jimat masa, jimat tenaga (read: malass)ngggeee... :P

Dan kaler : hijau lumut, tatau lah bangkit ker tak kaler tue, dah la semuanya kaler ala2 gerhana jerk :P .Tahun nie sy beraya sebelah sini, klang. Raya ke 3 baru balik perak. So tak der lah terasa kelam kabut sangat. Mlm raya still boleh kemas rumah nngggeee.. bocor rahsia rumah bersepah yerr... :p

Jadinya... Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.. maaf jika ada silap salah. Kot2 oder nota, terlewat hantar, maaf. Kot2 call sy tak angkat ker, maaf sy sibuk lah tue. Kot2 call nak tanya pape, sy suh email... sy mmg bizi lah time tue, sama ada : nak cebok anak ker, nak mandikan anak ker, sy tengah memasak ker... anak tengah nangis ker, mmg la tak sempat k. Atau pon masa time office hour, bos ada kat opis nie, ada kerja urgent.. jangan kata nak angkat call, nak bukak mulut pon malas nngggeeee..

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin..
dari sy sekeluarga, Azura, Mohd Ismail, Muhammad Idris Danial dan Muhammad Ishak Danial

~~Sy kena stenby bebetul lepas raya nie... byk yg sy nak kena buat. Kelas jahitan, kelas jahitan online, kit jahitan, nak tambah nota jahitan, ngan ready made tudung lagi.. mana satu nak mula dulu? Hurrmmm...

3 comments:

~chekuna~ said...

selamat hari raya aidil fitri..utk azima sekeluarga..:)

azima said...

selamat hari raya aidilfitri juga utk chekuna sekeluarga.
semoga berbahagia selalu :)

sarwani kamarudin said...

Sya nak order nota 8. Cara buat jubah...mcm mna nak order?