Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..
~ Ada soalan? klik disini : ... tanya kat azima
~ buat masa nie kelas jahitan sy KIV sampai 2013, due date sy dah dekat & tak buat kelas utk masa nie... tq

Thursday, August 27, 2009

Kelas Jahitan Intensif di Koleksi Ain Kasih

KELAS JAHITAN INTENSIF

3. KAIN SELISIH, KAIN SELISIH BELAH, PINGGANG GETAH KELILING& PINGGANG GETAH + KAIN KERAS

Tarikh : 06/09/09
Yuran : ~baru RM 50 atau ~ ahli RM 40
Perlu bawa : Kain cotton 4.5m, peralatan jahitan
Pelajari bagaimana :
-melukis pola, menggunting, tips menjahit kain selisih & kain selisish belah ~ tips utk menjahit sahaja
-menyediakan dan menjahit pinggang getah keliling & getah + kain keras

4. CUFF, PLEKET & KOLAR KEMEJA ~perhatian: poket tebuk terpaksa kena delete sbb khuatir tak cukup masa.. tq!

Tarikh : 13/09/09 ~ ada perubahan: tarikh tukar pada 08/11/2009
Yuran : ~baru RM 50 atau ~ ahli RM 40 ~ ada perubahan ~baru RM 60 atau ~ ahli RM 50
Waktu : 9.00 pg-2.30 ptg

Pelajari bagaimana :
- menyediakan, menggosok dan menjahit cuff, pleket & kolar kemeja
- menyediakan dan menjahit poket tebuk

TEMPAT :
Koleksi Ain Kasih
No. 21, Jalan Sri Sarawak 14,
Taman Sri Andalas,
Klang, Selangor

PERSOALAN/PERTANYAAN, HUBUNGI :
Kak Ain : 012 - 206 1243
Azima : 019 - 323 6255
Email : azmaildani@yahoo.com

PETA :


ZOOM :


DEPOSIT :

RM 20.00 lepas bank in, sms details ke 019-323 6255 ~azima
Bayaran boleh dilakukan ke mana-mana akaun :

i) CIMB Bank

Azura Jaafar
12040508150528

ATAU

ii) Hong Leong Bank

Azura Jaafar
15350048937

ATAU

iii) Maybank

Mohd. Ismail Rahmat
162115943088

~ YANG DATANG SENDIRI, JIKA TAK TAHU JALAN.. SILA BUAT PERSEDIAN, PRINT MAP DI ATAS
~ YANG DATANG DENGAN PUBLIC TRANSPORT, SILA MAKLUMKAN, I'ALLAH SY BOLEH AMBIL DI STESEN KOMUTER TELUK GADONG (sms/call azima 019-3236255)

Tuesday, August 25, 2009

FAQ.. la pulakk! SY MASIH TENGAH EDIT2 LAGI...

FAQ la plak lagi kan.. bagi nak melengkapkan/merungkai sesegala persoalan. Kekadang soalan yg sama ditanya banyak2 kali. Nak kata berbuih tue tak der la kan.. takat buang kredit reply SMS n leceh nak menaip jerk la :P ~ memandangkan leceh (read: pemalas) nak type SMS... sbb sy tak suka guna shotcut2, makanya bila nak menaip kena pepanjang.. tarik masa. Bila dah kat office tue tau lah.. keje tak buat, asik dok reply SMS ajerr.. nngggeeeeee

Ok.. FAQ ~

1. Kalau beli nota nie, org yg tak ada asas langsung menjait.. boleh faham ker azima?

Nggeeeee.. cam gitulah rentak soalan dia. Well... back to zaman sekolah dedululah.. ada yg cerdik, ada yg kena usaha sikit.. malah ada yg benak kena ketuk tangan pon ada ~ mengaku : pernah kena libas tangan masa sekolah rendah dulu :( Jadinya, based on ur speed / pick uplah... tak boleh jawap pukul rata. Tapi bagi yg nak tgk nota jahitan sy, formatnya cam mana.. boleh tgk nota jahitan FOC blouse Bella di http://azmaildani.fotopages.com/?entry=1531035 . Kalau tgk yg tue boleh faham, i'allah lah boleh faham nota2 sy tue.. semuanya ikut format yg sama. Tapi kalau basic tak ada, janganlah masuk gear 5 terus... cubalah kurung ker, kurung kedah ker kan?

2. Kalau nak beli nota u nie cam mana? Ada jual kat kedai2 mana2 tak? atau nak kena kirim duit?

Nggeeee lagi... sy punya nota, blom terfikir lagi di cetak n edar di pasaran. Jadinya nak beli kena direct beli ngan sy... dan jangan guna jalan lama nak kirim2 duit bagai, highwaykan ada? Internet banking boleh, masuk ikut cash deposit machine boleh.. apa lagi, direct terus bayar di kaunter2 bank boleh, nak COD by hand pon boleh.

3. Kalau masukkan duit ikut cash deposit, abis kalau beli nota amount RM 47.00, mana boleh masukkan RM 47.00 kan?

Nggeeee... bank in ler RM 50.00, sy pos balik ler balance tue karang. Yg mana balance lebih banyak tue, bagi no akaun MBB atau CIMB.. nanti sy transfer balik nanti, bukan duit sy.. i'allah sy tak 'makan'.

4. Kalau kena bank in dulu, nanti dapat ker nota tue?

Aduhduhduhhhh.. memang gitulah adat berniaga di internet. Buat payment dulu, baru dapat barang. Serasanya.. lom pernah lagi yg claim tak dapat nota. Kalau lambat tue maybe dia tak ada dirumah masa posmen datang n kad daripada pos pon tak dapat.. so tunggu punya tunggu punya tunggu tak dapat2. Last2 return balik kat sy, kenalah bank in sekali lg duit pos n sy poskan balik. Ada satu kes... oder sebelum puasa, sampai dah raya.. baru claim tak dapat nota. Cam mana nak tolong tue? Term 14 hari sajer..

5. Kalau beli nota nie... nanti kalau tak faham boleh tanya azima tak?

I'allah bolehhh... ada 2 cara samaada email atau YM (YM nie limited, office hour n tgk masa free.. kalau byk keje tinggalkan mesej n nanti bebila sy free sy reply) Mintak tlg sesangat.. jangan call kalau nak tanya soalan, sbb sy jenis buat aper benda mesti nak kena bertulis n nak menjawap pon kena bukak nota (read : pelupa!) .. so bila call n nota tak ada depan mata, mmg masalah. Dan cara tanya soalan pon kena spesifik, bagi nota no berapa, page berapa, step berapa.. point sekian-sekian... baru sy clear n nak explain pon senang.

6. Azima, sy nak oder nota dewasa bla bla bla... dan nota kanak2 bla bla bla bila boleh dapat?

Bolehhhhh... nota i'allah ada. Tapi soalan tue 'tergantung' sesangat.. masalahnya nak bank-in nya bila? Kalau bank-in nya tahun depan, dapatnya jugak tahun depan. Nggggeeeee... mana bleh reply cam gitu! At least bagi tau bila nak buat payment.. so sy bleh bajet2 bila sy boleh pos. Bank-in hari selasa, i'allah khamis sy boleh pos... sbb sy pos hanya pada hari selasa, rabu, khamis.

6. Azima, sy nak oder nota bla bla bla, tapi nak minta pos pakai poslaju / pos express boleh?

Bolehhhhhh dan tak boleh. Boleh utk poslaju, tak boleh utk pos express. Kalau nak pos pakai poslaju... at least bagilah tau duduk kat mana (lokasi) sbb poslaju nie caj berbeza samaada semenanjung, sabah atau sarawak. Kalau pos express mmg tak boleh.. sape2 boleh receive, so sy takut hilang.. kecuali kalau oder pola tudung, hilang pon tak la ralat sesangat...

Testimony... ~ SY MASIH TENGAH UPDATE ~

Ekceli.. sy tak rajin simpan sms /pm/email yg ada testimony2 nie. Selalu sape2 yg inform nota dah sampai n bagi feedback bla bla bla.. lepas baca sy delete jer, sbb sy tanak messy2 ngan mesej detail oder.. messy2 cam gitu, sy takut oder sy terlepas pandang~ banyak kali dah berlaku! nggeeee...

Nie lah antara yg ada buat masa nie.. ~ nie yg kira terselamat, selalu sy 'cuci' bersih :P ~ tambah2 plak skrg nie.. org fwd email2 bagai.. tambah2 email berantai yg bunyinya lebih kurang suruh email kepada 10 org kawan, i'allah dapat samting2.. benci sunggh sy! Itu tak masuk lagi spam2 cepat kaya.. klik sana sini, boleh kayaaa... senangnyaaaa. Dia tak tau, cam mana senang masuk duit tueee.. senang jugak lah keluarnyaaa.

Kat mana kita tadi? Ok, testimony..

~ edit buang yg mana utk menjaga kententeraman individu (email add, no fon) yg lelain tak der. nak edit bagai... tak der maknanyerrr letak testimony.. hokehhh :P ~

Nota Jahitan:
------------------------------------------------------------------------
sesuka_je: salam kak
sesuka_je: nota dah smapi
sesuka_je: nk tanya sket la
sesuka_je: pola yang akak tunjuk ni
sesuka_je: dah termasuk basi jahitan ke?
sesuka_je: ke masa nak potong kain nnt kene lebihkan kain untuk basi jahitan
sesuka_je: tq
azmaildani: salam..ok tq sy jual
azmaildani: pola x termasuk kelim jahitan
sesuka_je: tq
sesuka_je: saya beli ye
azmaildani: ok, sy jual
sesuka_je: saya cuba dulu yang ni ye
sesuka_je: if ok nnt saya nak beli yang lain pulak
sesuka_je: rasanaya xde masalah
sesuka_je: nota akak ni mudah paham

Re: Order Nota 1 dan Nota 4

Thursday, January 14, 2010 10:18 PM
From:
To: azmaildani
Puan Azura,
Nota itu sudah diterima pada hari ini 15/1/2010.Terimakasih.
Saya puas hati sebab nota itu lengkap. Mungkin lain kali saya akan berhubung dengan Puan untuk dapat nota-nota yang lain.
Wish me luck ya! tak tau i buat jadi ke tak...

------------------------------------------------------------------------

Re: pola tudung

Monday, November 2, 2009 4:10 AM
From:
To:"azmaildani ***"
dah dapat pola tudung hari ni. terus try buat arian*, jadi n no problem. terima kasih . akak beli yer.
------------------------------------------------------------------------
YM
putehboutique :
heheheh
snglah pola akak
ari turr tkg jahit sy jahit yg scallop,ok
tima ksh bebyk yea akak
------------------------------------------------------------------------
ukuran standard untuk baju readymade
Sunday, October 25, 2009 7:37 AM
From: To:"Azura Jaafar azmaildani"
A'kum ,
Mula2 akak nak ucapkan terima kasih pd azima tentang nota2 yg akak beli sebelum raya lalu. amat berguna bg akak untuk kekemasan baju melayu terutamanya.
apa pun akak nak tanya, azima ada tak carta ukuran yang standard untuk kita buat baju readymade (saiz s, m , l, xl dll) sebab akak nak cuba buat baju sendiri kalau ada rezeki. malangnya akak cuna ade ukuran saiz u.s yang tak sesuai dengan negara kita.
Azima, kalau ade, akak nak beli. Tolong ye. akak ada tanya juga pada beberapa orang teman tukang jahit, tapi saranan mereka tak berapa sesuai seperti suruh akak beli baju yg dah siap dan ukur. bagi akak ini tak menyelesaikan masalah sbb lain syarikat,lain pula ukurannya.
so.. kalau ade , azima tolonh inform akak ye. tq
Forum Wanita Melayu

Ina Azahar


Re: nota baju

ina dah dapat... Ya allah sunguh teruja diriku ini... tak saba nak balik ukur badan my doter....hehehhe

ina beli yer kak...

rumusannya.. puas hati dan Nota MUDAH faham serta BERBALOI sangat sangat (murah sangat RM5) sebab detail penerangannya yang akak bagi....

thanksss

------------------------------------------------------------------------

2009 Oktober 19

Nota Jahitan lagi...

sambil menyelam minum air...sambil dah pegi umah kak azima tuk kelas tudung tu..haku mintak tgk nota jahitan yg dia jual on line...
tgk punye tgk haku borong 3 pattern jahitan..kebaya asli(penah belajr tp ingt2 lupa tang kelepek leher tu)...baju melayu butang 3 n kemeja lelaki....

menarik juga cara p'olahan 'step by step' yg d tunjukkan..tah bila nak start..hehehhe.................

kat page yg last sekali tuh kak azima ada buat note tuk galakan org2 yg mmbeli nota dia untuk mcuba betul2 nota dia ni..

ambil gambo setiap langkah email beserta pendapat..lepas tu sesiapa yg terpilih akan dapat 1 lg nota percuma..mcm best jer...cuba jgn x cuba

blog che anna : http://cikanna.blogspot.com/2009/10/nota-jahitan-lagi.html

------------------------------------------------------------------------

Re: pola tudung

Monday, October 19, 2009 1:39 AM

From:

To: "azmaildani ***"

Message contains attachments

1 File (928KB)

File: DSCN0858.JPG


ok, nanti bila akak dah bank in, akak contact azima. terima kasih yer. By the way, akak try buat Baju Melayu ikut nota yg beli hari tu, jadi. Tapi sebab first time try, akak ada modify dan poket dia ada senget2 sikit. sekarang nak try tudung pulak.

------------------------------------------------------------------------

2009-10-07 8:21 AM- shout box
iza salam, akak saya dah terima nota, bila sy selak 1-1, mmg amat2 berguna utk sy. senang nak paham n ikut. Terima kasih byk2...
------------------------------------------------------------------------
+6019-762 618* dd 18/08/09
Salam. Saya puan azimah nak tanya. Selain dari nota yg adakat internet. Nota untuk seluar lelaki ada tak? Saya dah langgan 3 nota. Dan saya dah cuba menjadi. Nota awak mudah saya faham. Ada tak nota untuk seluar lelaki
------------------------------------------------------------------------
YM
rosyani83: nota dah terima
rosyani83: terima kasih
rosyani83: lengkap dan mudah faham
azmaildani: salam..
azmaildani: ok, tq.. sy jual
------------------------------------------------------------------------
YM
nfarha99: saya pernah beli nota akak dulu..
nfarha99: tengokla blog saya..
nfarha99: saya jual gaun +seluar utk kanak2 1-3 tahun
azmaildani: sorry br balik dr bank
azmaildani: oic jap sy tgk ur blog
azmaildani: so jual ready made yer.. bagus n baju pon nampak kemas
azmaildani: semoga suksess yer :)
------------------------------------------------------------------------
5th June 2009, 04:34 PM
imashu
Salam

kak,ni ima dah siap kan baju kemeja(suami punyer) ikut nota akak,memang senang buat ikut nota akak,ima memula ingat memang rumit nak buat,tapi lepas dah buat ima rasa baju ni la yang paling senang,suami ima punyer suka,dia cakap lepas ni takyah beli kemeja dah jahit je

lepas ni ingat nak beli kain lagi nak jahit kemeja,seronok la jahit baju nih,sesiapa yg was2 nak try tu ima rasa baik korang beli nota tuh pastu jahit mesti suka punyer.

Kak lepas ni ada nota baru tak,tak sabar nak cuba yang lain lak terima kasih kak sediakan nota cam ni,ima rasa semua orang boleh pandai jahit



------------------------------------------------------------------------
21st May 2009, 11:46 AM
Iris_29

Salam,

Saya nak beli:

Nota 12 - Rm13
Nota 14 - Rm13

baju kanak-kanak
Nota 1 - RM3
Nota 5 - Rm3

So Total RM32 + Pos RM5 =RM 37

Betul ker?? Kalu betul saya bank ni ke account Maybank yer.
Azima...saya dah buat baju bella tu...saya suka sangat, then saya dah ubah jadi blouse labuh..... dah 3 helai jahit. Tq, bagi ilmu yang amat berguna. Tapi saya confius bab nak lukis pola tangan....so saya ikut je pola yang azima lukis.
------------------------------------------------------------------------
5th May 2009, 08:40 AM
imashu

salam,

ni ima nak tunjuk baju melayu butang 3 ima buat follow nota kak azima,memang senang nak ikut nota tuh,berbaloi ima beli sume nota azima,sekarang ni tgh buat baju kemeja pulak


------------------------------------------------------------------------
8th October 2008, 03:10 PM
mama_ella

Join Date: 30 Jul 2008
Posts: 12

a'kum azima....

mama pernah beli nota dari azima sebelum ni. alhamdullillah mama dah boleh
jahit baju pesak gantung dan kain pulak kain senyum dan kain belah selisih
depan. Mama rasa kalau kita boleh jahit baju kurung biasa, kita memang
boleh jahit baju yang lain-lain berpandukan nota jahitan azima. Sekarang ni
pun mama dah ambil upah jahit sikit-sikit untuk kawan-kawan yang rapat.
dan sambutan amat menggalakkan..... tq... kalau ada nota baru jangan lupa
bagitahu mama ok....

------------------------------------------------------------------------
RE: nak tanya
From:
Thursday, March 20, 2008 5:05 PM
To:azmaildani@yahoo.com

assalamualaikum...
saya dah dapat dah nota awak tu..tima kasih bebanyak......best ler...bertambah lah ilmu saya berkenaan dgn menjahit nih.....cuma saya nak tanya...lapik utk kat leher tu kalo nak beli kat kedai kita nak cakap apa namanyer..? saya biasa pakai kain jer tak pakai list ngan pelapik tu......hehehheh...saya mejahit asal jadik jer.....lagi satu saya nak buat pola blouse...tp selalu fail jerk...kalo awak buat kan pola baju saya buleh ker.....? heheheeh...saya bg awak ukuran saya boleh ker...hehheeheh....tima kasih
------------------------------------------------------------------------
From:
Re: NOTA JAHITAN PAKAIAN
Sunday, October 7, 2007 7:39 PM
To:"azmaildani ***"

hai azima,
saya buat baju raya tahun nie ikut dalm nota yang saya beli dgn awak. kebaya anak , baju pesak gantung hubby puji lagi kate lawa.
saya nak juga kalu ade nota terbaru inform katy email saya .
bye.
------------------------------------------------------------------------
From:
RE: tambahan utk nota jahitan baju pesak gantung...
Tuesday, November 6, 2007 12:06 AM
To:"azmaildani ***"
Message contains attachments

assalamualaikum....
di sini saya ingin tambahan dan kongsi bersama.... gmbr nie, saya diambil daripada baju contoh pelanggan saya.... lps tu saya buat pola pesak atas... kerana baju pelanggan pd bhgn pesaknya nmpk lawa...

pd pendapat saya setelah membeli nota anda, amat berguna w/pun ia berbaloi kerana harganya mahal senaskah... namun saya tetap puas hati dgn nota nie...kerana mudah difahami & ada menunjukkan langkah2 bgmana membuatnya....dgn jelas.
semasa saya membuat baju pelanggan saya... saya mengikut langkah2 (yg dlm buku nota...) akhirnya nmpk ia berhasil...terima kasih....
insyaAllah jika saya ada rezeki, ingin membeli nota jahitan baju mengandung....
terima kasih byk2....
------------------------------------------------------------------------
Date: Sun, 7 Oct 2007 02:43:25 +0100 (BST)
From: Send an Instant Message "basha" <xxxxxxx@yahoo.com> Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
Yahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by yahoo.com. Learn more
Subject: Re: NOTA JAHITAN PAKAIAN
To: azmaildani@yahoo.com
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN
Jahitan success...sampai kak ipar pun nak suruh jait..tapi xde la pulak gambar2 tu sebab xde camera..nnt saya buat sekali lagi..saya ambil gambar yer

Teringin sangat nak jait manik tapi xsempat...
------------------------------------------------------------------------
Date: Fri, 5 Oct 2007 01:24:52 -0700 (PDT)
From: Send an Instant Message "Azatus Syukria" <xxxxxxx@yahoo.com> Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
Yahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by yahoo.com. Learn more
Subject: Re: NOTA JAHITAN PAKAIAN
To: "azmaildani ***" <azmaildani@yahoo.com>
Selamat Hari Raya... saya dah terima nota jahitan tersebut dan terima kasih kerana ia dapat membantu saya. Saya memang mengalu-alukan sekiranya puan dapat sentiasa 'up-date' jika puan ada nota jahitan baru melalui e-mail ini. Insya Allah saya akan cuba memiliki kesemua nota jahitan sebagai panduan saya kerana saya ada menerima tempahan daripada kawan-kawan saya. Terima kasih sekali lagi.

Salam,
Aza Puncak Alam.

------------------------------------------------------------------------











Tudung:

------------------------------------------------------------------------
ecah7: salam azima, my sis & me dah terima ur kiriman last week. TQVM. tudung tu cantik. kami dah pakai pon. hehe.
azmaildani: waalaikum salam
azmaildani: dah sampai yer, ok tq sy jual..
ecah7: saya beli
azmaildani: dah buat ker tudung sendiri
ecah7: belum. baru je beli kain sbtu lepas.
azmaildani: oic senang ker dapat kain kat sana
ecah7: tulah...baru find out last week rupa-rupanya dekat je kedai yg jual kain tu ngan umah....within walking distance.
azmaildani: oic
azmaildani: selamat menjait lah yerr
ecah7: tq...tq...
------------------------------------------------------------------------
+6013-394100* dd 31/07/09
Salam, tdg dah sampai, comei.. Bdy kain lincin ckit, but awning superb! I likeee.
------------------------------------------------------------------------
+6019-800 715* dd 03/07/09
salam, tdg da smp.. sy sgt bpuas hati.. so marvelos! Em, sy nak request kalu dpt,. kaler putih, pink, soft brown, hijau gelap, kuning cair, oren muda.. tqvm
------------------------------------------------------------------------
+6017-249 805* dd 03/09/09
Salam.. cik azura.. tq2 tdg dah smpai.. cntk.. x sbr nk pakai. tqvm
------------------------------------------------------------------------








Kelas Jahitan :
------------------------------------------------------------------------
2009 Oktober 18

Kelas Jahitan Tudung D.I.Y

tadi pegi kelas tudung D.i.Y bersama kak azima..ermm...best..tenang...senang sikit la..cuma haku kene belajar camne nak pegang tudung kain jersey tu..sbb licin jugak la..

penah cuba beli kat luar...ermm jarang dpt yg bleh ikut bentuk muka.biasa mesti dpt yg mmbuatkan bentuk muka haku semakin bulat..dah mmg bulat tambah lg kebulatan..huhhuhu..
dah tu mau x bulat beli yg murah..nak cantik beli yg mahal..tp x mampu la plak..so pakat2 blajor sendri

rasa mcm senag jer nak buat..lepas ni pakat cr kain jersey la plak..pening la pala suami haku.hahahha..

setakat nak buat tuk diri sendri lepas la..sesiapa yg berminat leh la beli pola ker..nak join kelas ker dgn kak azima di..http://www.azimadiyshop.blogspot.com

------------------------------------------------------------------------
zd said...

Salam,

Puan,

Great thanx for everything..... walaupun blj satu jenis tudung jer.. tapi byk tips yg dikongsi...
thanx again to u n ur hub.... amik saya kt stesen komuter t gadong n hantar balik lagi.......
mudah2an segala usaha diberkati...

zaidi

------------------------------------------------------------------------
  • fma kak...really appreciate kelas smalam..thanx a lot..psni nak amek mesin kt kg..da lame tak pegang mesin..practice
    Details
    2009-10-12 10:50 AM#
------------------------------------------------------------------------

Show Recent Messages (F3)

sab 2185: ok
sab 2185: sorila...
sab 2185: saya slalu beli nota
sab 2185: tapi x pernah post gambar
sab 2185: segannnnnn
sab 2185: hihi
azima: oo ok takper
azima: tapi pernah buat lah yer? menjadi tak?
sab 2185: opkos la menjadi...
sab 2185: paling best berjaya buat baju melayu
sab 2185: hihi
sab 2185: sebab x pernah buat baju lelaki
sab 2185: teruja la kunun
sab 2185: keh3
azima: oooo ok
azima: tumpang hepi
sab 2185: nota yang kaftan tu xde gambar ye?
azima: mean cover nota?
sab 2185: haah
azima: blom sempat scan lagi
sab 2185: oook
Last message received on 12/23 at 3:17 PMBookmark

------------------------------------------------------------------------


Tuesday, August 18, 2009

azima yang mana satu?

Semalam 12.01 pm sy receive sms dr kakak sy di kampung

+ Salam, nk bg tahu nie pakngah mat meninggal ptg td, kmi bru ja balik ge ziarah kt tmn berkat

Innalillah.. tp pakngah mat? sy tak dapat ingat yg mana satu n dia tinggal kat mana.. sedihnya, kalau dah dia dipanggil pakngan, mesti sy nie anak buah dia, tak kisah la jauh ker dekat, atau sekampung ker kan? Dan sy tanya pakngah mat yg mana satu?

+ Yg dok cni dlu x ingat ke ayah kak mek

Geram tau! dia mmg cam tue... sms tak tau nak letak titik, kalau singkat tue kekadang sampai tak faham... kalo geram sesangat, sy reply jer balik... hang sms aku bahasa apa? Jerman? aku tak tau bahasa Jerman.. rasain.

Kat mana kita tadi? OOOOooooo ayah kak mek, mmg dia pernah tinggal sekampung dulu. Tapi lama dah tak jumpa. Dan statement paling kejam yg tetiba sy terpikir.. lama tak dengar citer pasal org nie, ingatkan dah arwah ( jangan diikut fikiran cam gini!) Sy mmg tak berapa kenal org2 kampung.. kalau ada kematian/ kenduri kawen.. kakak sy sms, org itu meningggal.. anak org tue kawen, mmg masalah.. sy tak kenal! Last2 tanya balik la.. yg mana satu n rumah depa kat mana?

Imaginelah satu hari nantikan... tetiba kena kat kita balik.. 'anak simpolan simpolan tue dah arwah... n org plak tak kenal siapa kita, agak2 apalah yg kita rasa.. dah tak kenal, nak sedekah al-fatihah pon liat. Hurrmmm.. Nak kena jadi org TERKENAL lah cam gini.. cam arwah ustaz asri ker, kalau tak berjuang dlm agama ~ sedar diri! :P sy usahakanlah terkenal dgn cara sy sendiri :P :P ngggeeeee....

I'allah nanti sampai masa ... 'alah, azima yg jual nota jait kat internet tue'... atau 'azima yg dalam forum wanita melayu tue' atau 'azima yang ini... azima yang itu' dan kalau di kampung 'alah azura anak arwah maktih selamah.. yg dulu belajar kat kedah nun... yg la nie duduk kat kl tue (klang la bukan kl!~ itu yg sepupu sy selalu cakap.. sy dok kat kl, dia tak tau.. kl tue puduraya, CM, kl sentral jer yg sy tau!)

~Ramai kan org2 terkenal skrg yg dah jadi arwah.. salam takziah. Tapi takziah2 jugak.. al-fatihah jangan luper :P

Monday, August 17, 2009

MARI BERAYA DENGAN TUDUNG DIY ~ :P

TUDUNG READY MADE..

Anda hanya perlu lakukan 5 langkah mudah...


LANGKAH 1 : PILIH TUDUNG YANG INGIN ANDA MILIKI

** Kod ~~TS- tudung scallop, TA-tudung arian*, TH-tudung hajab*

** HARGA :
arian* / scallop..............RM 30
hajab*...........................RM 32

~ BELI 2 HELAI TUDUNG, FOC SATU BROOCH JUNTAI


**CAJ POS :
RM 3.00 ~ 1 HELAI - 5 HELAI ~POSDAFTAR
utk poslaju.. sila tanya n bagi lokasi anda..

*Jersey drpd Kamdar

* Finishing keliling tudung~ jait satu lapis

* Labuh ~~TS 14"-15" , TA 14"-15" , TH 13"-14"

* Semua half awning


** NO BOOKING PLEASE~ first come, first serve~~~~[/b]


-warna merah terang

ZOOM :



- warna : hitam

ZOOM KOD : TA 75



-WARNA PEACH


-WARNA PEACH CERAH


-WARNA HIJAU TUA


-WARNA KELABU


-WARNA UNGU CERAH

















LANGKAH 2 : SILA SMS/EMAIL PESANAN
Bagi tahu kod tudung... sy cek dulu tudung still available atau tak


LANGKAH 3 : BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN

Sila isikan alamat EMAIL azmaildani@yahoo.com jika membuat bayaran melalui internet.

Bayaran boleh dilakukan ke mana-mana akaun :

i) CIMB Bank

Azura Jaafar
12040508150528

ATAU

ii) Hong Leong Bank

Azura Jaafar
15350048937

ATAU

iii) Maybank

Mohd. Ismail Rahmat
162115943088

LANGKAH 4 : EMAIL/SMS/PM DETAIL DIRI DAN PEMBAYARAN
Sila isi dengan HURUF BESAR.

Nama Penuh :
Alamat: (SILA BERIKAN ALAMAT YG ADA SESIAPA BOLEH RECEIVE, JIKA RETURN.. AKAN DIKENAKAN SEKALI LAGI CAJ POS DAFTAR)
Email:
No. H/F :
Nama Bank :
Tarikh Bank In :
Amount :
Resit Bank In : (jika pembayaran melalui internet)
Pesanan Tudung:

LANGKAH 5 : TUNGGU REPLY EMAIL/SMS/PM
Tunggu reply email/sms/pm dari sy. Sy akan beritahu bila nota akan dipos dengan ASAP dan pengeposan hanya pada hari 2, 4 & 6 (Selasa, Khamis, Sabtu). Term 14 hari. Tunggu nota sampai. Jika dalam 1 minggu nota belum sampai, SILA EMAIL/SMS untuk dapatkan ref. no pos daftar.. semak/ call pihak pos. Detail boleh didapati di http://www.pos.com.my.


yang nie nak let go, kalau ada yg nak :P

RM 20 SAHAJA




sekolah bertingkat-tingkat, tapi...

Sy MC hari nie... sakit tekak n flu. Tinggal belen2 batuk sikit2 jer lagi... alhamdulillah seriau gak sy kena sakit yg bukan2 tue... jangan sebut, jangan sebut :P Elak sungguh2 jangan sebut penyakit yg SATU tuh...

Tapi yg sy heran + pelik = TAK FAHAM, bila sy ke klinik tadi... sy yg sakit nie punya lah ber cover mask bagai... tapi still ada yg masih datang 'bogel' (baca: tak pakai mask) Kebal siotttt kan?! Statistik 62 (takat hari nie) tak bawa apa2 makna.. tak der rasa bimbang langsung.

Yang sakit sorang, satu family di hangkut semua anak2 kecik. Yang mana ada anak2 kecik tue... mintak lah hsbn register n yg lain2 tunggu lah dlm kereta. Bila nama dah dipanggil, baru lah bawa masuk anak yg sakit tue... budak mmg lah mengamuk sakan kalo dipakai mask, cam Ishak... tengah tido pon dia perasan n nak rentap buang. Tapi cari jln elak anak terdedah lama dlm klinik yg penuh ngan org sakit tue. Hurrmmm sekolah bertingkat-tingkat, tapi...

Thursday, August 13, 2009

Map utk yg nak ambil BY-HAND

Salam..
Utk mereka yg berminat nak ambil nota by hand, disini sy letakkan map utk memudahkan. Tapi sy minta segala urusan by hand mesti deal ngan sy dulu, spy sy blh stenby nota terdahulu

Dan please, please, please.. by hand maksudnya anda harus datang n collect, sy takkan turun ke mana2 yg anda request atau nak tunggu kat pondok guard ker. Tolong yer, tak terkejar sy nak ke sana sini mengikut 'kehendak' anda... (read: letih!) tlg yer. Memandangkan ruang utk post entry sempit, sila save as pic dahulu.

Secara amnya map utk ke bandar botanic spt ini :



1. JIKA IKUT KESAS HIGHWAY


2. JIKA IKUT FEDERAL HIGHWAY (KENA PRINT KEDUA2 MAP, SBB IA BERKAITAN)



OFFICE HOUR MON-FRI 8.30-6, SAT 8.30-12 : AMBIL NOTA DI OFFICE, SAMPAI HLB, SMS SY CKP DAH SAMPAI..

NON-OFFICE HOUR : AMBIL NOTA DI RUMAH, SAMPAI AEON BUKIT TINGGI, SMS CKP DAH SAMPAI, SY SMS BG NO RUMAH..

Jangan Jadi Burung Sejuk!!

~~~ iklan sat : Mana yg nak beli nota, scroll ke bawah k.. cari entry sale nota jahitan.

Semanjak dua menjak sejak statistik yg meninggal disebabkan N1H1 nie.. serasa sedih plak hati ini :P. Buat apa pun serasa cam serba tak kena n last2 sy jadi burung sejuk. Ya, burung sejuk... rasa tanak buat pape, nak bergerak pon malas.. ditambah lagi dengan rasa sakit2 badan kesan dari hentakan eksiden dan letih kemas rumah lama n sikit2 keje mengecat..

2 hari lepas kereta sy di sauk dari belakang.. mujur juga kereta sy yg no 2.. so kesan berdentum tue tak la kebaboom sangat.. tapi sampai sekarang masih lg terasa sakit leher n badan semua. Wira sauk iswara sedan, iswara sedan sauk kereta sy plak. Yang teruk n kesiannya iswara sedan.. rongak depan belakang.. sempat jugak la sy tgk bro tue sepak kete dia.. n sy kasihankan dia. Dan sy? Syukurr alhamdulillah.. berdentum kuat, tapi bila sampai polis traffic, belek punya belek hanya kesan2 calar.

Terima kasih ya Allah! Mungkin allah nak tunjuk pada sy.. bagaimana pencaturan daripada Dia sentiasa hebat. Dan semenjak dua menjak nie mungkin sy lalai, sy leka.. leka dengan urusan2 sy, leka dengan masa senang sy. Alhamdulillah.. atas balasan CASH nie.

Statistik N1H1 makin meningkat kan? Setakat hari nie dah 51 kematian. Pandang pada wajah anak2, apalah nasib mereka? ~Speechless!

Tapi sampai bila sy nak sedih? Nak merenung pada angka2 kematian tue? Mereka yg mati itu sudah sampai ajal... dan sampai tiba masa spt dalam 'perjanjian' dan N1H1 tue hanya satu penyebab.. dan mereka terima bahagian mereka masing2. Kan pencaturan daripada Dia sentiasa hebat!

Sy stay dlm kereta masa hsbn naik pass kunci rumah lama pada penyewa. Dlm kereta hanya sy dan Ishak (anak sy, 1 thn 7 bulan). Dia mmg suka pandang pada burung terbang.. dia tenung lama. Sy kejutkan dia n di gigit bahu sy.. adddoiiii awak gigit sy? awak gigit syyyy? Sambil ugut nak terkam n geletek dia. Dan dia cam biasa mengekek ketawa dan tangan dia acu nak cakar muka sy.

Tersedar sy, betapa anak2 sy bergantung harap pd sy tapi sy sendiri sudah merasa kalah, yg nak jadi burung sejukkkk memanjang nie kenapa?? Mandom n tak mau/ tak mampu berbuat apa2, hatta utk memanaskan diri juga tak mampu apatah lagi berbuat sesuatu utk org lain. Sy harus jadi macam burung yg Ishak pandang tue.. balik ke sarang bawa makanan kpd anak2. Walau apa ujian pon, kena terima kena redha.. sbb masih ramai lagi yg bergantung harap pada sy kan?

~burung sejuk.. istilah yg digunakan oleh s'org pensyarah UUM (x ingat nama, tapi dah arwah.. student2 palapes sure kenal dia) khusus utk stedent2 yg mandom..

Thursday, August 6, 2009

STATUS ODER DAN REFERENCE NUMBER

Salam..
Thread nie sy khususkan utk no. rujukan pengeposan. Oleh itu, nak tahu status oder, sila trace/track rekod di http://www.pos.com.my (klik pada jenis pos yg berkenaan-pos daftar/express/poslaju). Jika ada masalah lagi, sila call posline..

...mereka akan bagi current detail dimana parcel itu berada ~ sbb soalan bila oder akan sampai.. sy tak tau nak jawap, posmen bukan keje ngan sy ~~ ngggeee :P

* RD ~pos daftar

* LX ~pos express

* EN ~poslaju

* CD~pos parcel

27-Nov-08 NORASEKIN ARIFIN RD251419049MY
25-May-09 NABIHAH RAZALI RD404327070MY
25-May-09 AZIZAH ALI RD404327049MY
25-May-09 WAN NOURUL NIZAM RD404327066MY
25-May-09 NORUL AIN RD404327052MY
25-May-09 FADILAH ZOLKIFLI RD404327035MY
12-Jun-09 MODH BAHTIAR RD405023619MY
17-Jun-09 NORI MANAP EN054825417MY
22-Jun-09 SYAZWAN HISHAM RR111083560MY
22-Jun-09 NORHIDAYAH ABDULLAH RD404334597MY
22-Jun-09 NURZULALI TAHET RD405023707MY
22-Jun-09 SHAHRIZAH SHAMSUDIN RD405023675MY
22-Jun-09 NURHUMMIDAH MAHMOD RD405023698MY
25-Jun-09 NORAZILA IBRAHIM RD404334535MY
25-Jun-09 FARAH SUZANNA MOHD. IHSAN RD379522415MY
25-Jun-09 FARIDAH RAHMAN RD405023653MY
25-Jun-09 NUR AZIMAH KANDAR RD405023667MY
25-Jun-09 ANIZAWATI JAAFAR EN195183644MY
29-Jun-09 MARLINA ABDUL WAHAB RD379522429MY
29-Jun-09 ENTAN SARAH RD379522432MY
30-Jun-09 ROJINAH ABD MAJID RD379522494MY
30-Jun-09 SARINA SAIJUTI RD379522450MY
30-Jun-09 RAFIDAH RAHIM RD379522477MY
30-Jun-09 NOORAZILA YATIM RD379522463MY
30-Jun-09 SHAMSUHAIRI ZULKIFLI RD379522485MY
30-Jun-09 AFIDATUL AZRA RD379522446MY
2-Jul-09 AMIZA ARIFFIN RD408457614MY
2-Jul-09 ROSYANI AHMAD RD379522503MY
3-Jul-09 DAYANG RAFEAH MD RAMLI RD408457702MY
3-Jul-09 MAZLIZA AB RASHID RD408457628MY
6-Jul-09 HANNAH RD408457659MY
6-Jul-09 NORAFIZAH AZIZ RD408457645MY
6-Jul-09 AZIZAH ALI RD408457676MY
6-Jul-09 ZUHAIDAH NAHAR RD408457662MY
6-Jul-09 NOR FAIZAH MOHAMED NAZAM EN151609473MY
9-Jul-09 MASLIA MOHD ARIFFIN RD421462905MY
9-Jul-09 NORINA ISMAIL RD408457631MY
9-Jul-09 ZURAIDA KAMARUDDIN RD408457693MY
9-Jul-09 NUR MOLIZAWATIE BAKAR EN151609513MY
9-Jul-09 MAISARA ANUM KAMARUDDDIN EN151609495MY
13-Jul-09 MIMY NORDIN RD288164545MY
13-Jul-09 MIMY SHARMILA RD288164510MY
13-Jul-09 NORAZLIYANA RD288164537MY
16-Jul-09 MARIATI MANAF RD288164599MY
16-Jul-09 NOORAZILA YATIM RD288164585MY
16-Jul-09 ROS MASRI RD288164571MY
16-Jul-09 NOR IZANI MIDON RD288164568MY
16-Jul-09 ZAINON SULAIMAN RD288164554MY
16-Jul-09 SARUSIRAWANA IDRUS RD288164608MY
17-Jul-09 MAHABUBA RD421491204MY
18-Jul-09 RAUDZAH LOKMAN RD421194195MY
21-Jul-09 MARINA ABDUL WAHAB RD421491102MY
24-Jul-09 SITI SYUHAILA ZAMRI RD421491080MY
24-Jul-09 FAZILAH MOHAMED ISMAIL RD421491178MY
24-Jul-09 SITI AISYAH AZIHAN ARIFIN EN207908762MY
29-Jul-09 ZULHAZLINA MAT ZAIN RD421491164MY
29-Jul-09 SARINA SAHARANI RD421491155MY
29-Jul-09 FAKHRIYAH OMAR RD421491076MY
31-Jul-09 SITI ZAINAB CHE ABDULLAH RD421491116MY
31-Jul-09 AZLINA ABDUL KARIM RD421491120MY
31-Jul-09 HAMIDAH HJ MAT RD421491014MY
31-Jul-09 SITI NOORA MOHD NOOR RD421491133MY
1-Aug-09 HAZA IVIE RD445902774MY
4-Aug-09 SHAZWANIE SHAMSUDIN RD421491062MY
4-Aug-09 NORAIZA DAHLAN

5-Aug-09 ROSNITA ZULKIFLI RD421491045MY
5-Aug-09 NORFAZIDAH IBRAHIM RD421491181MY
5-Aug-09 NORILYANA RD421491028MY
5-Aug-09 NATRAH NORDIN RD421491031MY
8-Aug-09 SHARIDAH ABU BAKAR RD421683500MY
8-Aug-09 ROSWIDAH MAT LUI RD421683014MY
8-Aug-09 YUSNALIZA MD YUSOF RD421683031MY
8-Aug-09 NORAZIRA ABD HAMID RD379529373MY
8-Aug-09 NURUL HUDA SAIFUL MULOK RD379529400MY
8-Aug-09 NADIRAH MOHAMED RD379529387MY
8-Aug-09 NOOR AZILAH IBRAHIM RD379529395MY
8-Aug-09 NORIZAH BASRI RD408457680MY
8-Aug-09 WAN HARZIANA RD421683028MY
12-Aug-09 NORHAYATI MAD AZIZ RD379529413MY
12-Aug-09 NOURAINI AWANG ZAINI RD379529360MY
12-Aug-09 CHE KU NORZULIANA RD379529435MY
12-Aug-09 MOHD SAZANI RD379529356MY
12-Aug-09 NURULHUDA SAMSUDIN EN208515943MY
17-Aug-09 HANNAN SAMADI RD379529492MY
17-Aug-09 SUZLINEA RD379529444MY
17-Aug-09 NOURIL AINA NORDIN RD379529501MY
17-Aug-09 SITI FATIMAH ABAS RD445902757MY
17-Aug-09 NOR IDAYU AHMAD RD421491059MY
17-Aug-09 INTAN BAIZURA MANSOR RD379529489MY
17-Aug-09 SHARIFAH ROHANA RD445902743MY
17-Aug-09 SHAMSIAH SULAIMAN RD379529548MY
17-Aug-09 AZWAN MOHAMED NOOR RD379529475MY
17-Aug-09 MAZNAH MIOR AHMAD RD379529461MY
17-Aug-09 SHAHRUL AZENAH RD379529427MY
21-Aug-09 MAIMUNAH BUNYAMIN RD445902805MY
21-Aug-09 NURUL AIN YAHAYA RD445902712MY
21-Aug-09 DALILAH MOHD HASSAN RD445902788MY
21-Aug-09 SURAYA ABD RAHMAN RD445902765MY
21-Aug-09 FARALINA MISLAN RD445902730MY
21-Aug-09 NOR IZANI MIDON RD445902726MY
21-Aug-09 MARIATI MANAF EN232192951MY
25-Aug-09 NORASEKIN ARIFIN RD445902160MY
25-Aug-09 SITI ZUBAIDAH RD445902142MY
25-Aug-09 ALFAIZAH TALIB CD162574109MY
29-Aug-09 JANNAH MOHAMAT RD445902195MY
29-Aug-09 NAZRA RD445902173MY
29-Aug-09 SITI RAMLAH RD445902200MY
29-Aug-09 NORSYUHADA RD445902156MY
29-Aug-09 NORHANIZA YAHAYA RD445902139MY
31-Aug-09 JOSEPHINE LOBINJAN RD445902791MY
2-Sep-09 ZAINI RD445902187MT
2-Sep-09 AZLIANA RD421680579MY
2-Sep-09 NURUL HUDA RD4211680534MY
2-Sep-09 AZNUZUIZWAH RD421680517MY
2-Sep-09 SARUSIRAWANA RD421680548MY
2-Sep-09 ZAID ALWI RD421680605MY
2-Sep-09 DHALISA RD421680582MY
2-Sep-09 ZAFIDAH RD421680551MY
2-Sep-09 FARIZAH RD421680565MY
2-Sep-09 NOR AZLINA ABDULLAH RD421680596MY
2-Sep-09 NORHAYATI YASIN RD421680525MY
2-Sep-09 ZAINAB AMIR EN151609323MY
5-Sep-09 NORINA ISMAIL RD465483325MY
8-Sep-09 ZAM RAFIDAH RD465483317MY
8-Sep-09 ZUHAZLINA RD465483436MY
8-Sep-09 RUSFAZAIRA RD465483422MY
8-Sep-09 KHULWANA HANAPI RD465483507MY
8-Sep-09 SALEHA SALLEH RD465483419MY
8-Sep-09 FARALINA MISLAN CD132976109MY
9-Sep-09 SUZANA MAMAT RD465483440MY
13-Sep-09 ANIZAWATI JAAFAR RD465483365MY
13-Sep-09 KHADEEJAH MOHAMAD NOOR RD165483405MY
13-Sep-09 ROHANA SAHAR EN207882257MY
13-Sep-09 MAIZATUL AKMAR MANSOR EN245592683MY
13-Sep-09 NOR HAZLIZA SA'ADIN EN245827888MY
18-Sep-09 NORLIZA MAT NOR RD465483453MY
1-Oct-09 MOHAMMAD IZHAM IBRAHIM RD465483475MY
1-Oct-09 ROSLIZA ARIFFIN RD465483498MY
1-Oct-09 NOR HAZLIZA SA'ADIN RD465483467MY
1-Oct-09 SITI SHATIROH KHALID RD465483484MY
6-Oct-09 AZILA AHMAD EN208816719MY
6-Oct-09 MARAHAINI MAHMOOD RD465483348MY
8-Oct-09 NORULYAH ZAINUDIN RD465483334MY
8-Oct-09 FAIRUZ ALI RD445902125MY
13-Oct-09 MAIZATUL AKMAR MANSOR EN245592683MY
13-Oct-09 NUR HAZLIZA BINTI SA'ADIN EN245827888MY
13-Oct-09 ANIZAWATI JA'AFAR RD465483365MY
13-Oct-09 KHADEEJAH MOHAMAD NOOR RD465483405MY
16-Oct-09 KHUZAIMAH IBRAHIM RD470566601MY
16-Oct-09 YASNI A. ZAINAL RD465483351MY
19-Oct-09 NORLAILA SAID RD465483379MY
19-Oct-09 ANISAH ABDUL KARIM EN245886736MY
19-Oct-09 ANISAH ABDUL KARIM EN245886736MY
19-Oct-09 NORLAILA SAID RD465483379MY
20-Oct-09 NOR LINDA MODH ARIF/SURIATI JAMIL RD470566513MY
20-Oct-09 SHAMSUNIZAI BINTI SHAMSUDDIN RD465483396MY
20-Oct-09 JAMALIAH BINTI ARSHAD RD465483382MY
22-Oct-09 RAHANI ABD RAZAK RD470566544MY
22-Oct-09 RISMAHASLINA IDRIS RD470566535MY
22-Oct-09 SUHAIZA DAUD RD470566527MY
23-Oct-09 ROSMAWARTY AHMAD RD470566592MY
23-Oct-09 SITI NORINA ABDUL MANAF RD470566561MY
23-Oct-09 PUTERI JUEITA SALWANNI RD470566558MY
23-Oct-09 NOOR AZLINA JOHARI RD470566575MY
23-Oct-09 NUR AZLINA MOHD LAZIM RD470566589MY
26-Oct-09 MOHD ZAHRI MD FAZIL RD505006661MY
27-Oct-09 FARIZAH ABDUL RAHMAN RD505006675MY
27-Oct-09 ANISAH A. KARIM RD505006692MY
27-Oct-09 MAHDALENA SALEH RD505006689MY
28-Oct-09 NORASEKIN ARIFIN RD505006729MY
28-Oct-09 ZURAINI IBRAHIM RD505006701MY
28-Oct-09 SATINA DAUD RD505006715MY
30-Oct-09 NORAZEAN MOBEN RD505006851MY
30-Oct-09 NAIMAH OTHMAN RD505006848MY
30-Oct-09 MASAYU IBRAHIM RD470586610MY
30-Oct-09 NORLIDA OSMAN RD470586623MY
30-Oct-09 EIRNA JAPAR RD505006732MY
30-Oct-09 KHAMSIAH ABD HAMID LX522799467MY
3-Nov-09 DAYANG RAFEAH MD ALI RD505006879MY
3-Nov-09 ZARINA JUSOH RD505006865MY
3-Nov-09 ZALIFAH ZAINUDDIN RD505006896MY
3-Nov-09 SITI NURLINA HASSAN RD505006882MY
3-Nov-09 NORAZIMAH ABDULLAH CD147978485 MY
4-Nov-09 NORZIHAN ABU BAKAR RD505006919MY
4-Nov-09 NAN NURFADHILAH BONG HASSAN RD464244165MY
4-Nov-09 NAIMAH OTHMAN RD464244151MY
4-Nov-09 WAN NOR SALIHA WAN MAT ZIN RD505006905MY
4-Nov-09 NOORLAILYAN ARIS RD505006936MY
4-Nov-09 FAUZIAH DIN RD505006922MY
5-Nov-09 FATIMAH MOHAMED RD464244205MY
6-Nov-09 WAN FATHIN FARIZA WAN MAHMOOD RD464244182MY
6-Nov-09 DIANG ARBAIAH DASUKI RD464244196MY
9-Nov-09 SUZANA MOHD ALI RD464244148MY
9-Nov-09 SITI SAFURA NITA AB RAHMAN RD464244125MY
9-Nov-09 MURZILAWATI MUKTHAR RD464244134MY
9-Nov-09 ROZITA MUHAMMAD EN245882031MY
10-Nov-09 ATIE SAFRI BY HAND
14-Nov-09 KHAMSIAH ABD HAMID RD464103573MY
14-Nov-09 FAZIDAH BY HAND
14-Nov-09 NORMA SELIMIN RD464103587MY
14-Nov-09 ALMIZANI TUKIRAN RD464244117MY
14-Nov-09 WAN NOR NAZRA RD464244179MY
16-Nov-09 FARIDAH PATE RD464103176MY
17-Nov-09 NORLINA MOHD SHAPRI RD464103193MY
17-Nov-09 NORHAIZA ALIAS RD464103180MY
20 Nov 2009 LAILA ABD LATIF RD464103159MY
20 Nov 2009 ROZITA JUWAHIR RD464103162MY
20 Nov 2009 NORFAIZAH MANAF RD464103145MY
20 Nov 2009 KAMALIAH ABDUL SAMAD EN 245590869 MY
24 Nov 2009 NORYATI MANSOR RD464103128MY
24 Nov 2009 MAZLINA AZMAN RD464103131MY
24 Nov 2009 NURUL AZLINA MOHD FADZI RD464103114MY
24 Nov 2009 HAFSAH ABD AZIZ RD464103105MY
26 Nov 2009 SITI NOR KAMILAH MUSTAPHA RD464103202MY
26 Nov 2009 ASMA' ALIAS EN255098424MY
30 Nov 2009 MAHELLAH OMAR RD464103088MY
30 Nov 2009 NORDIANA NORDIN EN255096984MY
02 Dec 2009 ZAM ZALINA ABDULLAH RD505179415MY
03 Dec 2009 ZAWIAH MOHD DAUD EN308825537MY
03 Dec 2009 NAN NURFADHILAH LONG HASSAN EN308825510MY
03 Dec 2009 LAILA ABDUL LATIF RD505179429MY
03 Dec 2009 SURAYA ABU BAKAR@ABDUL RAZAK RD505179432MY
07 Dec 2009 SITI MARLINA CHEK LONG RD505179485MY
07 Dec 2009 MAIZAH JAMSURI RD505179477MY
07 Dec 2009 NOR AZLIN MOHD AZMAN RD505179463MY
07 Dec 2009 NORRA KASTURI RD505179503MY
07 Dec 2009 SITI NURLINA HASSAN RD464103264MY
07 Dec 2009 NURUL AMALNI ABDUL WAHAB RD505179450MY
07 Dec 2009 NOORHAZLAH MD DRUS RD464103074MY
07 Dec 2009 NOORYATI MOHAMAD RD505179446MY
07 Dec 2009 ROHAIMA MD RODZY RD505179494MY
08 Dec 2009 ERNETA ABDUL WAHAB RD464103216MY
08 Dec 2009 ROHAYU HASHIM RD464103233MY
08 Dec 2009 MUHAMMAD HELMI RD464103220MY
10 Dec 2009 MOHD SAIRUL HUSNA RD464104769MY
10 Dec 2009 NORHAYATI HUSAIN RD464103255MY
10 Dec 2009 SITI AMINAH AWANG RD464103247MY
10 Dec 2009 NORADIDAH MAT SAGAP RD464104790MY
10 Dec 2009 MOHAMAD ALIF NOOR RD464104786MY
10 Dec 2009 NOORHAZLAH MD DRUS RD464104772MY
15 Dec 2009 SUZI ANAK NURIS RD464105035MY
15 Dec 2009 IRNI SUHAYU SAPIAN RD464105027MY
15 Dec 2009 MASURYANI MAT TAHA RD464105013MY
22 Dec 2009 MOHAMMAD ALIF NOOR ISMAIL RD464105044MY
22 Dec 2009 NUR AZLINIE AMIN RD464105058MY
22 Dec 2009 SITI RUHAILI RD464105061MY
22 Dec 2009 SURAYA ABU BALAR RD 464105075MY
22 Dec 2009 MASTURA MOHD DAN RD 464105092MY
22 Dec 2009 HANIZA BADARUDDIN RD464105089MY
26 Dec 2009 SUZANI MOHAMAD RD464105101MY
26 Dec 2009 NORMALA HARON EN308825506MY
26 Dec 2009 ROHAIMA MD RODZAY EN308825497MY

04 Jan 2010 SHARIFAH NORBAHIYAH CD162484831MY
04 Jan 2010 SITI HURLINA HASSAN EN319589145MY
05 Jan 2010 NOOR INTAN JAH RD464104809MY
05 Jan 2010 SHARIFAH ALWIYAH RD464104812MY
05 Jan 2010 NOR HAZLIZA MOHD SALIM RD464104826MY
05 Jan 2010 MOHD HERMIE BAKRI RD464104830MY
05 Jan 2010 SHARINA YAHAYA RD464104843MY
05 Jan 2010 SUHANA ALIAS
05 Jan 2010 SITI FATIMAH AZ-ZAHARA RAZALI
08 Jan 2010 AZTAEEZAN ASY ABDUL AZIZ RD464102207MY
08 Jan 2010 SHAHIDA LAILY AZRI EN245827415MY
08 Jan 2010 JULIAN MOHD RAMLI CD162724545MY
08 Jan 2010 SITI RAFIAH MOHD POUZI RD464102034MY
10 Jan 2010 NIK ROSMANI RD464102153MY
11 Jan 2010 WAHIDATUL AKMA RD464102175MY
11 Jan 2010 NORHAYATI JANTAN RD464102198MY
11 Jan 2010 SHAHRIZAT, RASHID & LEE RD464102184MY
11 Jan 2010 NOR SALASIAH ED245827392MY
12 Jan 2010 NORAZWANI AMIN RD464102167MY
13 Jan 2010 NORILANI DAOD RD464102140MY
14 Jan 2010 RINAWATI MAKARASENG RD546649422MY
14 Jan 2010 NOORAZIZAH MUSNEH RD464102048MY
14 Jan 2010 JULIANA ABDULLAH RD464102136MY
14 Jan 2010 RODIAH HAMID IBRAHIM RD464102051MY
14 Jan 2010 MOHD FATIHEE M. SANASI EN308825483MY
18 Jan 2010 MASNI MOHD KESAWARI RD464102105MY
18 Jan 2010 SHAHILA BAHADOR RD464102096MY
18 Jan 2010 FARIZAH ABDUL RAHMAN RD464102122MY
18 Jan 2010 LAILE TARMUDY RD464102119MY
19 Jan 2010 SURIATI SNARI RR117755618MY
19 Jan 2010 AZLINA HAJI MOHIT RD464101918MY
20 Jan 2010 NORADIDAH MAT SAGAP RD464102079MY
20 Jan 2010 KAMARIAH ABU RD464102082MY
22 Jan 2010 STRATEGIC ALLEGIANCE SDN BHD CD162059145MY
22 Jan 2010 RINAWATI MAKARASENG RD464102003MY
22 Jan 2010 NORAZWANI AMIN RD464101949MY
22 Jan 2010 CIK NOR AZLINDA ABDUL MANAF RD464101921MY
22 Jan 2010 MARIANA SULIMAN RD464101935MY
27 Jan 2010 FATIMAH MOHAMED RD464101997MY
27 Jan 2010 NUR FADLINA AHMAD RD464101966MY
27 Jan 2010 NORAKMAL PUNZAL RD522837925MY
27 Jan 2010 ZULIANA ZAINOL ABIDIN RD522837939MY
27 Jan 2010 SAZALINA SAHAR RD522837911MY
27 Jan 2010 ZAMZALINA ABDULLAH RD464101983MY
27 Jan 2010 MOHD FATIHEE M. SANASI RD464101952MY
27 Jan 2010 HALIMAH ARIFIN RD464101970MY
27 Jan 2010 SITI NURLINA HASSAN EN249405602MY
27 Jan 2010 ATIE BAHARIN EN249405620MY
28 Jan 2010 AMI ILYANA AZMI RD522837942MY
29 Jan 2010 AZLINA HJ MOHIT CD162489670MY

01 Feb 2010 NORHAYATI MANSOR RD522837973MY
02 Feb 2010 ROZITA JAAFAR RD464106913MY
02 Feb 2010 SAIMAH SAMSURI RD522838007MY
02 Feb 2010 RINAWATI MAKARASENG RD522837987MY
02 Feb 2010 ROZITA JAAFAR RD464106813MY
02 Feb 2010 FARIZAN MOHD ARIF RD522837995MY
02 Feb 2010 HASALINAH ABDUL SALAM RD522837956MY
02 Feb 2010 CHE NOR AZLINDA ADBUL MANAF RD522837960MY
03 Feb 2010 YANTY IRAYU MOHD SHAHAR RD464106835MY
03 Feb 2010 ZAITOM HASHIM RD464106827MY
03 Feb 2010 YANTY IRAYU RD464106835MY
03 Feb 2010 FADZLINA AB RASHID EN249405562MY
05 Feb 2010 AMIZAH ABDUL HAMID RD464106844MY
05 Feb 2010 ZAINUL HASLIN ABU HASSAN RD464106858MY
05 Feb 2010 HURAIZAH ZAKARIA EN262053295MY
05 Feb 2010 NORMADYZAH AHMAD EN262053383MY
09 Feb 2010 NORUL AKMAR RAMIN EN260016649MY
09 Feb 2010 ANIZA SABTU EN260016723MY
09 Feb 2010 SALINA BABA EN260016768MY
09 Feb 2010 MUSBA HANIM BT HARON EN260016683MY
10 Feb 2010 AZZURANUR RD464106861MY
10 Feb 2010 NORHAYATI HUSAIN RD464103255MY
10 Feb 2010 NOOR AINI AHMAD EN260017595MY
11 Feb 2010 HASLIANA HADI EN260001471MY
11 Feb 2010 ISMI NORAZATULIZA ISMAIL EN260007635MY
11 Feb 2010 ZAITOM HASHIM EN260017556MY
12 Feb 2010 NIK ROSMANI NIK YUSOFF EN249406735MY
12 Feb 2010 SARA ABDUL RAHIM EN249406758MY
18 Feb 2010 RINAWATI MAKARASENG RD464106886MY
18 Feb 2010 ZARINA RD464106892MY
19 Feb 2010 A.L LINDA ABDUL LATIF RD464106875MY
24 Feb 2010 HALIMAH ARIFFIN EN249409312MY
24 Feb 2010 PN SAZARIAH AZIZ EN249406713MY
24 Feb 2010 AUNUL RAHAYU EN249409330MY
24 Feb 2010 SITI ROKIAH EN249406673MY
24 Feb 2010 ANI FADHILAH EN249406695MY

1 MAR 2010 MIRRA ZULKIFLI RD577092506MY
1 MAR 2010 CIK NO AZLINDA EN249409290MY
1 MAR 2010 NOR ZATUL AKMA ZAKARIA CD162483442MY
1 MAR 2010 SITI NURLINA HASSAN EN249409357MY
2 MAR 2010 NOR FADLINA AHMAD EN249409374MY
2 MAR 2010 RAJA FATIMAH RAJA KHALID EN268757244MY
2 MAR 2010 ROHANI BAKAR EN268757200MY
3 MAR 2010 NORFAIZAWATI MOHD AMIN EN268757160MY
4 MAR 2010 NOR ZALINA YAZID EN268752692MY
4 MAR 2010 SHAMSUHAIZAN SHARIPUDIN EN268755963MY
4 MAR 2010 SHAHIRAH ABDUL MANAF EN268757125MY
4 MAR 2010 NORAIDA SHAARI EN268752905MY
8 MAR 2010 SHAKIRAH ABU BAKAR EN268752644MY
8 MAR 2010 NORINA HJ KANAFI EN268752600MY
10 MAR 2010 AMI ILYANA AZMI EN318747701MY
10 MAR 2010 NOOR MIMY MINAMY NORDIN EN268752689MY
10 MAR 2010 WAN NAZRA EN268752560MY
10 MAR 2010 NORINA HJ KANAFI RD563427964MY
12 MAR 2010 NORLELA ABU BAKAR EN262057535MY
13 MAR 2010 RINI EWANDI JONG EN318747729MY
13 MAR 2010 SAIMAH SAMSURI RD563427947MY
13 MAR 2010 ROSMINA YAHAYA EN275761641MY
13 MAR 2010 ROHAYA MOHAMAD EN262057495MY
13 MAR 2010 SYAHIDA MOHAMMAD EN262057646MY
13 MAR 2010 WAN NOOR AZIMAH ABDUL RAZAK EN262057703MY
13 MAR 2010 HALIMAH ARIFFIN EN262057685MY
13 MAR 2010 IFADAH SHARIF EN275761434MY
13 MAR 2010 HASIMAH MAAROF EN275761880MY
13 MAR 2010 SITI NOORHAYATI AB RAHMAN RD563428001MY
16 MAR 2010 ZAINAB AMIR LG104292362MY
17 MAR 2010 FARIZAH ABDUL RAHMAN RD563427978MY
17 MAR 2010 IRNI SUHAYU SAPIAN RD563427920MY
17 MAR 2010 ZAINAH TASIS EN275818978MY
17 MAR 2010 NOR AISYAH HASHIM EN275818995MY
20 MAR 2010 ROHAYA MAHMUD LG102627881MY
20 MAR 2010 SOPHIATUN NORASHIKIN EN275760898MY
20 MAR 2010 JULIANA ABDULLAH EN275761845MY
23 MAR 2010 ROZIANA IBRAHIM EN272928055MY
23 MAR 2010 NUR AZLINIE AMIN YUSSOF EN275761862MY
23 MAR 2010 SITI NORIZA SALEH EN275819165MY
26 MAR 2010 SOPHIATUN NORASHIKIN HJ ALIAS EN272928095MY
26 MAR 2010 NUR HUZAIMAH NOH @ SETH EN272927951MY
26 MAR 2010 TOHIRAH MOHD FAUZI EN272927934MY
26 MAR 2010 DORA HARYANTY RAMLI EN272927917MY
30 MAR 2010 MONZAREENA ZAKARIA EN274911795MY
30 MAR 2010 NORHANIFAH JARAEI EN274911835MY
30 MAR 2010 AZLEENA KAMARUDDIN EN275760853MY
30 MAR 2010 ZAMZALINA ABDULLAH EN563427933MY
30 MAR 2010 KAMILA ABU BAKAR EN275760875MY
31 MAR 2010 HAJIJAH MIDON EN272923107MY

05 APR 2010 AZLEENA KAMARUDDIN RD522836615MY
05 APR 2010 ZARAINI OTHMAN EN275762179MY
05 APR 2010 JEMALA EMAS SDN BHD EN275761947MY
05 APR 2010 HAMIDAH HJ MAT EN274911852MY
13 APR 2010 NISHAT BEGUMMOHAMED HANEEF CD162579401MY
15 APR 2010 FARIZAH ABDUL RAHMAN EN272356021MY
15 APR 2010 NURUL HIDAYAH AHMAD ALEMI EN272356066MY
16 APR 2010 YANTY IRAYU EN272920661MY
16 APR 2010 SHAKIMAH ABDULLAH EN272920701MY
20 APR 2010 NORHAYATI MOHAMAD LG102627895MY


NOOR ZATUL AKMAL ZAKARIA LG104293639MY
AYESHA ~POS EXPRESS, NANTI SY BAGI DATE POS N REF NO
JANARIAH OTHMAN LX434013772MY